neden oyun oynamayı düşünüyorsam almıyımT50 kullanıcısı olarak soyliyim. Oyun oynamayı dusunuyorsan alma. Ama müzik felan dinlerim internete girerim dersen super cihaz.
Bu arada oyun için huawei g7 öneririm. Çok iyi cihaz
merak ettimÇok çok iyi bi telefon değil o yüzden. Yakin fiyatlarda daha iyi seçenekler var. Mesela GTA Sa kasiyor. Ama çoğu oyunu oynatıyor yinede.asus ların kamerası pek iyi demiyolar be
neden oyun oynamayı düşünüyorsam almıyımmerak ettim
Bütçe sorun değilse G7o zaman şunu soruyorum
g7 mi t50 mi asus zenfone 5-6 mı
lumialar nasıl sizce ?
G7 yi nerden alabilirimBütçe sorun değilse G7
Olmazsa zenfone
Operator mağazalarında satışı var. Ayrıca Gold'ta da satışı var. İnternet üzerinden de alabilirsin.G7 yi nerden alabilirim
operator ve internet satışı dışında var mıOperator mağazalarında satışı var. Ayrıca Gold'ta da satışı var. İnternet üzerinden de alabilirsin.
mağazada yaniBi gold'ta gorebildim işteoperator ve internet satışı dışında var mımağazada yani
çok zor bulunuyor malesefolmadı şimdi bu yawBi gold'ta gorebildim işteçok zor bulunuyor malesef
başka önerebilceğiniz cihazlar var mı asus olabilirG7 nin tek artisi on kamera ve tasarim kotu bence asus almalisin cook iyi ve asus andoidin suan batan eskilerin samsungu tele onem verior g ncelleme desteqide baya gelir

Huawei'de Sony lens'i kullanılıyor ve 5.0 alicak. Ayrıca alüminyum kasaya sahip. Tek eksisi sar değerinin yuksek olmasıG7 nin tek artisi on kamera ve tasarim kotu bence asus almalisin cook iyi ve asus andoidin suan batan eskilerin samsungu tele onem verior g ncelleme desteqide baya gelir
hmm düşünürümHuawei'de Sony lens'i kullanılıyor ve 5.0 alicak. Ayrıca alüminyum kasaya sahip. Tek eksisi sar değerinin yuksek olması