Öneri T50 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
T50 alıyorum
arkadaşlar yarın T50 almaya gidicem :D siz önerir misiniz bu cihzı iyimidir :D en az 2 sene götürmeli bu cihaz beni ben telefonu alıcanca çoğunlukla oyun , internet ve film izlemek için kullanacağım sizce bana uygun bir cihaz mı yorumlarınızı bekliyorum :D

farukguner

farukguner

Üye
En azından general mobiledan iyidir ama benim önerim S3 Neo al şuanda fiyatı 850 civarı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
AHKE

AHKE

Üye
16 gb hafızası h.kartı takılmıo fazla oyun falan yukleyemezsin birde buyuk ihtimal 5.0 almıcak .asus zenfone serilerine bak

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
t50 alacagına discovery 1 al daha iyi ve acmadıgı oyun yok 2 degil 4 yıl bile kullanırsın

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Babamda var ve bütün oyunları açıyor

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
rawkid

rawkid

Üye
T50 kullanıcısı olarak soyliyim. Oyun oynamayı dusunuyorsan alma. Ama müzik felan dinlerim internete girerim dersen super cihaz.

Bu arada oyun için huawei g7 öneririm. Çok iyi cihaz

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Hocam asus serilerine bak en iyisi :) :oke:

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
asus ların kamerası pek iyi demiyolar be :D
T50 kullanıcısı olarak soyliyim. Oyun oynamayı dusunuyorsan alma. Ama müzik felan dinlerim internete girerim dersen super cihaz.

Bu arada oyun için huawei g7 öneririm. Çok iyi cihaz
neden oyun oynamayı düşünüyorsam almıyım :D merak ettim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
t50ninde kamerasını iyi bulmuyorum ben

rawkid

rawkid

Üye
asus ların kamerası pek iyi demiyolar be :D

neden oyun oynamayı düşünüyorsam almıyım :D merak ettim
Çok çok iyi bi telefon değil o yüzden. Yakin fiyatlarda daha iyi seçenekler var. Mesela GTA Sa kasiyor. Ama çoğu oyunu oynatıyor yinede.

Uzun lafın kısası bütçeyi biraz daha arttir ve g7 felan al. Pişman olmazsin

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
o zaman şunu soruyorum

g7 mi t50 mi asus zenfone 5-6 mı :D
lumialar nasıl sizce ?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
G7 nin tek artisi on kamera ve tasarim kotu bence asus almalisin cook iyi ve asus andoidin suan batan eskilerin samsungu tele onem verior g ncelleme desteqide baya gelir

rawkid

rawkid

Üye
G7 nin tek artisi on kamera ve tasarim kotu bence asus almalisin cook iyi ve asus andoidin suan batan eskilerin samsungu tele onem verior g ncelleme desteqide baya gelir
Huawei'de Sony lens'i kullanılıyor ve 5.0 alicak. Ayrıca alüminyum kasaya sahip. Tek eksisi sar değerinin yuksek olması

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Huawei'de Sony lens'i kullanılıyor ve 5.0 alicak. Ayrıca alüminyum kasaya sahip. Tek eksisi sar değerinin yuksek olması
hmm düşünürüm
arkadaşlar T50 mi Asus zenfone 5-6 mı Lumia 735 mi ben dediğim gibi telefon alıncs oyun ve internet için kullsnıcağım oyun dediğimde zaten 2-3 tane clash of clans modern combat 4-5 bu kadar yani :D

Üst Alt