Jelly_Bean
Üye
T20 Stok ROM Yükleme Yarıda Kalıyor
Merhaba arkadaşlar benim sorunum romla ilgili telefonu alalı yaklaşık 3,5 ay oldu.Bundan 1,5 ay önce telefonuma [T20] Spain Yoigo Stok Romunu yükledim.Geçenlerde bir arkadaşım Turkcell'in T20 için aynı T11 deki gibi bir rom çıkarmış KGS olayı,android sürümü yükseltmesi gibi şeyler varmış bende tamam dedim yükleyeyimdedim.FAT32 biçiminde olan SD Kartımı tekrar biçimlendirdim (Her türlü biçimlendirmeyi denedim Hızlı biçimlendirme de yaptım denedim normal tam biçimlendirme de yaptım denedim) ROM dosyasını sd karta attım sonra, ayarlardan yazılım güncelleme dedim ve pembe barın dolmasını bekledim.Aradan 1-1,5 dakika geçtikten sonra yaklaşık olarak barın %20-%25 civarı [////////----------------] (yandaki barı pembe bara benzetmeye çalıştım,eğik çizgilerle gösterdiğim en son yerde rom yüklemesi kalıyor & donuyor hiç bir ilerleme olmuyor) Bu olayı tekrar tekrar yapmama rağma rom değiştiremiyorum her türlü romu denedim Malaysia , Avusturalya , T20 Orjinal Rom falan hepsini denedim ama gene olmuyor anlamadım.
ÖZET KISMI
-TELEFON T20
-SPAIN YOIGO ROM
-ROOTLU (SUPERUSER VAR)
SORUN
-Yeni bir ROM yüklemek istediğimde telefonun yazılımını hafıza kartından güncelleme işlemini başlattığımda,çıkan pembe barın yaklaşık olarak yandaki şekilde [//////------------] gibi noktada donup kalması ve romun yüklenmemesi.
Ne olur yardım edin arkadaşlar ne yapsam bulamadım her forumda başlık açtım bir cevap bile yazmadılar bende en iyisi maxicepte açıyım dedim burda bilen vardır.Lütfen yardım edin çok makbule geçer.
----------Eklendi @ 18:15:32 ---------- Yazıldı @ 17:44:28 ----------
Yokmu yardım eden ?
ÖZET KISMI
-TELEFON T20
-SPAIN YOIGO ROM
-ROOTLU (SUPERUSER VAR)
SORUN
-Yeni bir ROM yüklemek istediğimde telefonun yazılımını hafıza kartından güncelleme işlemini başlattığımda,çıkan pembe barın yaklaşık olarak yandaki şekilde [//////------------] gibi noktada donup kalması ve romun yüklenmemesi.
Ne olur yardım edin arkadaşlar ne yapsam bulamadım her forumda başlık açtım bir cevap bile yazmadılar bende en iyisi maxicepte açıyım dedim burda bilen vardır.Lütfen yardım edin çok makbule geçer.
----------Eklendi @ 18:15:32 ---------- Yazıldı @ 17:44:28 ----------
Yokmu yardım eden ?