T20|Sorun|Sıkıntı|Problem|Yardım etmezseniz satacağım.

Sponsorlu Bağlantılar

Kǔr Şâd

Üye
T20|Sorun|Sıkıntı|Problem|Yardım etmezseniz satacağım.
Telefonu ilk aldığımda çok güzel geldi. Android çok iyi diye duymuştum ve aldım.
Symbian'a göre aşırı karışık olduğunu anladım. Kullanmaya başladık ve zamanla sorunlar arttı.


  • [*=center]Ses Kalitesi
Kulaklık ile kullanıldığında gayet kısık gelen ses, dışarıya verildiğinde ise inanılmaz berbatlık ile eşleşiyor. Ben en başından beri aslında Müzik Telefonu istemiştim ve Sony Ericsson W995i'yi istemiştim. Buna nasip oldu, fakat hiç memlun değilim ve bu durum çok canımı sıkıyor.


  • [*=center]Donmalar
İlk başlarda gayet güzel gelmekteydi, kasma veya donma yoktu. Zaman ile donma başladı. Telefonda sadece Türkçe Klavye programı yüklü, başka birşey yüklü değil. Donuyor, özellik ile müzik dinlerken mesaj gelince ve bende mesajı açmaya kalkınca donuyor, Mesaj'ları açmıyor ama başka işlemlere giriyor. Fazlasıyla yavaş bir halde tabiki.​


  • [*=center]Yüklemeler
Android Market denilen kısıma girmiyorum bile, çok saçma ve aptalca uygulamalar. İnternetten baktığımda ise pek eğlenceli ve etkileyeci programlar göremiyorum.​


  • [*=center]Kamera
Kamera pek ilgi alanım değil fakat ara sıra lazım oluyor. Gündüz çekimlere iyi diyebiliriz fakat geceleri hiçbirşey gözükmüyor. Symbian sistemlerde kamerayı güçlendiren programlar vardı acaba Android için bulabilirmiyim diye düşünüyorum.​


  • [*=center]Yavaşlık
Acayip yavaş bir telefon, Müzik, Mesaj ve Web'e girince yavaşlığı fark ediyoruz. 600Mhz. diye geçiyor fakat diğer telefonlar, özellikle Symbian; Daha yavaş İşlemciye sahip olsada bundan daha hızlı.


Sorunlarım bu şekilde arkadaşlar, bunlar için bana yapmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim, ayrıca programlar önerirseniz ve ne işe yaradığını belirtirsenizde sevinirim.

Root ve Mod yüklemeyi öneriyormusunuz, eğer öneriyorsanız hangi MOD yüklemeliyim. Şimdiden herkese teşekkürler.
 


Peocawe

Peocawe

Üye
Uğur senin şu ses sıkıntını bi anlamış değilim :D Neden bu kadar önemli ses senin için ? ayrıca abarttığın kadar kötü bir sesi yok gayet iyi bir ses veriyor.

Ben telefonu aldığımdan beri bilgisayarın başına günde 1 saat anca geçiyorum artık. Müzik dinlerken mesaj'ı açamıyorum çok kasıyo demişsin. Ben müzik dinlerken msn, facebook, internet mesajlaşma vs. işler yapıyorum hiç kasmıyor.

Market olayına katılıyorum, hiç ilgi çekicek uygulamalar yok ama biraz araştırıldığında zaman geçirebileceğin çok güzel oyunlar ve uygulamalar var. Sana tavsiyem;

Oyun;
*Pes 2011
*Pocket Legends [ Online ] gelirsen beraber kasarız :D
*Empire Defense
*Asphalt 5 vb.

Program;
*Dolphin Browser HD [+ eklentileri tema, translate vb.]
*Messenger WithYou
*Go Launcher EX vb.

Kamera olayınada katılıyorum. Gündüz gerçekten iyi fakat gece berbat.

Ayrıca azda olsa hızlandırmanı sağlıyacak bir kaç tavsiye;

1-Telefonunu root edip Link2SD programını kur ve Turkcell uygulamalarını kaldır. +Uygulamalarını SD karta taşı.
2-Hafıza kartının yedeğini al ve hafıza kartını FAT olarak biçimlendir. Bi konuda okumuştum, uyguladım ve faydasını gördüm.

Benden bu kadar :)
 

burakakul

Üye
Açıkçası ben telefonda bir donma göremedim hızlı bence Android i kesinlikle yabana atma, bak sana bir kaç tane oyun önericem bunları oyna çok zevk alacaksın,
Kameraya gelince gündüz çekimleri iyi bence ama gece çok kötü.

REAL FOOTBALL 2011
ANGRY BİRDS SERİSİ
FRUİT NİNJA FRENZY
SLİCE İT !
DEFENDER

Çok eğleneceğine eminim ben, bu arada üstteki arkadaşın dediği gibi turkcell uygulamalarını karta taşımanı öneriyorum.
İyi eğlenceler.
 

Kǔr Şâd

Üye
Şimdi, ben daha önceden Spain Yoıgo adında bir ROM yükledim. Daha sonrasında ROOT yapmadan başka bir mod kurmaya çalıştım beceremedim. Spain Yoıgo ile Root atınca güzelmi oluyor acaba ?
 
Peocawe

Peocawe

Üye
Daha önce konuşmuştuk rom işini. Ben tekrar Turkcell Rom'a döndüm tabi turkcell uygulamalarını kaldırarak. Böyle daha rahat benim için. Bide olayı çözebilirsem CyanogenMod 7.2 yi kuracağım telefona. Tek sıkıntılı nokta CyanogenMod da garanti dışı kalması telefonun.
 

Kǔr Şâd

Üye
Turkcell uygulamalarını nasıl kaldırıyoruz peki ?
 
Peocawe

Peocawe

Üye
Root ol önce. Sonra Link2SD yi marketten indirip yükle. Ardından uygulamayı aç ve istediğin uygulamayı ister sd karta taşı istersen tamamen kaldır.
 

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkürler bunu yapacağım. Root olduktan sonra ses değişimi olmazsa bu CyanogenMod'u kuracağım. Bayaa bilgi edindim fakat yapmak için vaktim olmadı.
 
Peocawe

Peocawe

Üye
Kǔr Şâd;4050534' Alıntı:
Teşekkürler bunu yapacağım. Root olduktan sonra ses değişimi olmazsa bu CyanogenMod'u kuracağım. Bayaa bilgi edindim fakat yapmak için vaktim olmadı.


Root ile sesin bir alakası yok diye biliyorum. Cyanogen'i kurabilirsen banada kesin haber ver kafayı yicem 1 aydır bunu deniyorum yapamadım :D
 

Kǔr Şâd

Üye
T20'deki dosyaları bilgisayara tanıtabilirsen gerisi geliyor. Hi Suite'yi kullan istersen ben denemeye çalıştımda yapamadım.
 
Peocawe

Peocawe

Üye
Kullandım, abimin bilgisayarında denedim az önce yine olmadı kafayı kırcam :D
 
kralvampir

kralvampir

Üye
Bunda format yok mu yada sıfırlama vb.
 
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
android i t20 kullanarak şuçluyosun piyasada o kadar iyi android cihaz varken
 

vipera

Üye
benım telefon oyun acınca cok kasıyor ve atıyor ne yapabılırım acıl yardımmmmmm
 


Üst Alt