Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T20 oyunlarda ekran kararması ve cwm açılmıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klavuzm
Üye
Konu Sahibi
T20 oyunlarda ekran kararması ve cwm açılmıyor.
T20 tlefonum var cyanogen mod 7.2 yuklu. eski romda acilan oyunlari simdi actigimda oyun karariyor oyle kaliyor lutfen yardim edin. (((
jublomo22
Üye
Bendede t20 var cm7.2 yüklü bendede, orjinal romda açamadığım oyunların hepsini açıyorum müzik dinleyerek need for speed bile oynuyorum hemde sıfır kasmayla ekran kararma sorunu gibi bir sorun yok biraz daha açarmısin o sorunu?
klavuzm
Üye
Konu Sahibi
mesela eskiden angry birds oyununu acabiliyordum simdi oyunu acinca siyah ekran geliyor oyle kaliyor
jublomo22
Üye
Angry birds gibi data dosyasız oyunlarda bazen oluyordu bendede data dosyalı bi oyun dene de sonucu bi yaz
klavuzm
Üye
Konu Sahibi
eternal legacy h d oyununu denedim acilmadi ekran karardi kaldi diger t20lerde aciliyor
jublomo22
Üye
Yazılım degiştir bi de öyle
- - - Eklendi - - -
Yazılım degiştir öyle dene
- - - Eklendi - - -
Yazılım değiştir öyle dene
Ali58_58
Üye
cmw yüklüyse wipe cache yapabilirsin
klavuzm
Üye
Konu Sahibi
cwm acilmiyor huawei logosunda donup kaliyor ne cache yapabiliyorum ne de rom yukleyebiliyorum
jublomo22
Üye
ayarlardan uygulamalardaydı galiba hızlı ön yüklemeyi kapat geçersin cwm ye
ama rom cyanogen mod 7.2 de
uygulamalarda oyle bi secenek yok hatta telefonun her yerini kurcaladim hizli on yukleme secenegi yok off
kafayi yicem.
jublomo22
Üye
doğruya ben onu cm7 yüklemeden önce orjinal romda yapmıştım sen en iyisi git turkcell bayine rom yükledim geri nasıl döncem....... vs anlat bakalım ne yapcaklar?