T05A 9.7" tablet pc acilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevketozben

Üye
    Konu Sahibi
T05A 9.7" tablet pc acilmiyor
MERHABALAR

Bende MID T05A 9,7" alwinner tablet pc mevcut. bigün oyun oynarken bi anda kitlendi reset tuşuna basdım bu seferde anroid açılırken çıkan logoda kaldı. romlanması gerektiğini anladım ama bu tablete uygun rom ve nasıl romlanacağı hakkında bi bilgiye sahip değilim bi kaç siteden buldum ama onlar direk tablete rom atıyorlar tableti bilgisayar görmediğinden rom atma işlemi gerçekleştiremiyorum. hafıza kartından direk rom atma işlemini nasıl yapabilirim ve elinizde script rom mevcutmu( bu tablete uygun hafızakartından yükleme için) yardımcı olan arkadaşlara şimdiden

TEŞEKKÜRLER

sevketozben

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edebilecek biri yokmu?

zor durumdayım tableti açmam lazım

ags2002

ags2002

Üye
kardes biraz once kendi tabletimde denedim ses acma ve kisma tusuna basili tutarak power tusuna basar ve beklersen update ediyor kendini. benim tablet mobee seninki mid yani ikisi de made in china onun icin herhangi bir rom yuklesen acarsin update meselesine gelince indirecegin romun adini update.zip olarak degitir sonra bos bir hafiza kartini tekrar bicimlendirip icine dload adinda bir klasor ac update adini verdigin romu bu klasore kopyala hafiza kartini tablete tak dedigim tus kombinasyonunu yap yukleme baslar. olup olmayacagina garanti veremem istersen once bir tus kombinasyonunu bir dene olursa soyledigim sekilde dewam edersin. sunu da belirteyim olusabilecek olumsuzluklardan meshuliyet kabul edemem ama bu yontemle bircok android cihaz kurtarilabiliyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-sistem-modifikasyon-ve-romlar/tum-cin-mali-tablet-pclere-wm8650-rom-kurmak-2-yeni-versiyon-704394.html#post5317524

ayrica bu konuya da bir bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt