e doğru sago rapmi yapıyor sanki tamam eski sago rap yapıyordu ama şimdiki değilama yine de diyor sagopa kajmer rap olarak kabul edilmezse diye
e doğru sago rapmi yapıyor sanki tamam eski sago rap yapıyordu ama şimdiki değil
sago bazen şubatta çalıyor
saygı duyuyorum ama hoşuma gitmiyor
evet sence nasıl şarkılar
son röportajda arkadan gelen sesleri duyuyorum ama umursamıyorum dedi zaten , sansar ve cezada kesti sayılır artık en son sansar 15 dakika konuştuk artık dissleşmek yok dedi sago bu işlerden elini çek dedi ve dissler bitti
piyasadaki çoğu rapçide sagopaya karşı bir nefret var
son röportajda arkadan gelen sesleri duyuyorum ama umursamıyorum dedi zaten , sansar ve cezada kesti sayılır artık en son sansar 15 dakika konuştuk artık dissleşmek yok dedi sago bu işlerden elini çek dedi ve dissler bitti
Bu elemanların ne alıp veremediği var sıkıntıları ne?
Kardeş kardeş yapsalar ya raplerini he heey nigga
ceza, sagopa'nın annesine küfür etti
Rock/metal dinleyicisi olmamla gurur duyuyorum en azından bi' şeylerin farkındalar bu tip boş işlerle uğraşmıyorlar.rock ve metale saygılıyım ama boş iş oldu biraz ceza bunu yapmakla , sansar cezanın öğrencisi olunca işler karıştı waterfall gitti sonra mahkeme açıldı sago tarafından
Kardeş kardeş yapsalar ya raplerini he heey niggaRock/metal dinleyicisi olmamla gurur duyuyorum en azından bi' şeylerin farkındalar bu tip boş işlerle uğraşmıyorlar.
paranı verdim gitti ardından sansar sağolsun 
Aga yemin ediyorum varya işler Yalan Rüzgarı'na dönmüş
rock ve metale saygılıyım ama boş iş oldu biraz ceza bunu yapmakla , sansar cezanın öğrencisi olunca işler karıştı waterfall gitti sonra mahkeme açıldı sago tarafındanparanı verdim gitti ardından sansar sağolsun
![]()

yok yok şimdi ortam düzeldi hiç olmazsa diss yok herkes kendi işinde herkes kendi ilerlemek istiyor zaman kaybetmiyorlar t-rap yeniden dirilir inşallah
Aga yemin ediyorum varya işler Yalan Rüzgarı'na dönmüş![]()
yok yok şimdi ortam düzeldi hiç olmazsa diss yok herkes kendi işinde herkes kendi ilerlemek istiyor zaman kaybetmiyorlar t-rap yeniden dirilir inşallah