t-rapppp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
t-rapppp
[video=youtube;YPDjS3mh-Qw]http://www.youtube.com/watch?v=YPDjS3mh-Qw[/video] Sanatçıların korsan albüm tırıvırıdır boşverin...

Metin MF

Metin MF

Üye
Şuna bi baksana adem

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
metin ben bunu aylar önce izledim süper bir videodur kendileri adam komplekslerini bırakmış artık

Metin MF

Metin MF

Üye
ama yine de diyor sagopa kajmer rap olarak kabul edilmezse diye

doctorrr

doctorrr

Üye
sago bazen şubatta çalıyor

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi

piyasadaki çoğu rapçide sagopaya karşı bir nefret var
son röportajda arkadan gelen sesleri duyuyorum ama umursamıyorum dedi zaten , sansar ve cezada kesti sayılır artık en son sansar 15 dakika konuştuk artık dissleşmek yok dedi sago bu işlerden elini çek dedi ve dissler bitti

Metin MF

Metin MF

Üye

son röportajda arkadan gelen sesleri duyuyorum ama umursamıyorum dedi zaten , sansar ve cezada kesti sayılır artık en son sansar 15 dakika konuştuk artık dissleşmek yok dedi sago bu işlerden elini çek dedi ve dissler bitti

keşke sago ile ceza barışsa, ortaya yeni işler çıkarsalar

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu elemanların ne alıp veremediği var sıkıntıları ne?

doctorrr

doctorrr

Üye

ceza, sagopa'nın annesine küfür etti
Kardeş kardeş yapsalar ya raplerini he heey nigga :D Rock/metal dinleyicisi olmamla gurur duyuyorum en azından bi' şeylerin farkındalar bu tip boş işlerle uğraşmıyorlar.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş kardeş yapsalar ya raplerini he heey nigga :D Rock/metal dinleyicisi olmamla gurur duyuyorum en azından bi' şeylerin farkındalar bu tip boş işlerle uğraşmıyorlar.
rock ve metale saygılıyım ama boş iş oldu biraz ceza bunu yapmakla , sansar cezanın öğrencisi olunca işler karıştı waterfall gitti sonra mahkeme açıldı sago tarafından :d: paranı verdim gitti ardından sansar sağolsun :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

rock ve metale saygılıyım ama boş iş oldu biraz ceza bunu yapmakla , sansar cezanın öğrencisi olunca işler karıştı waterfall gitti sonra mahkeme açıldı sago tarafından :d: paranı verdim gitti ardından sansar sağolsun :ehe
Aga yemin ediyorum varya işler Yalan Rüzgarı'na dönmüş :kop:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi

Aga yemin ediyorum varya işler Yalan Rüzgarı'na dönmüş :kop:
yok yok şimdi ortam düzeldi hiç olmazsa diss yok herkes kendi işinde herkes kendi ilerlemek istiyor zaman kaybetmiyorlar t-rap yeniden dirilir inşallah

doctorrr

doctorrr

Üye

yok yok şimdi ortam düzeldi hiç olmazsa diss yok herkes kendi işinde herkes kendi ilerlemek istiyor zaman kaybetmiyorlar t-rap yeniden dirilir inşallah

He bak demeyi unuttum istisna olarak Tech9ne dinlerim bazı bazı... Ama gerçekten sağlam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt