T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
malesef bende yok.Zaten ilk başta dedim ekstra mod olmayacak.Çook sade bi cfw olucak demiştim :oke:

alt bardaki yazıların simgeye dönüşmesinin sadeliği çok bozacağını pek sanmam. neyse, ben nokia 701 deki gibi simgeli kullanmak istiyorum. ama simgeleri ve nasıl yapacağım bilgisini bulamıyorum. :hmmm bu konuda sen veya rambo bir yardım ederse çok sevinirim. bu arada cfw yi az önce denedim. oldukça hızlı. etkin notlar da dursaymış dadından yinmezmiş. tekrar emeğine sağlık. :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
alt bardaki yazıların simgeye dönüşmesinin sadeliği çok bozacağını pek sanmam. neyse, ben nokia 701 deki gibi simgeli kullanmak istiyorum. ama simgeleri ve nasıl yapacağım bilgisini bulamıyorum. :hmmm bu konuda sen veya rambo bir yardım ederse çok sevinirim. bu arada cfw yi az önce denedim. oldukça hızlı. etkin notlar da dursaymış dadından yinmezmiş. tekrar emeğine sağlık. :good:
o konuda şimdilik yapacagım bişi yok. En baştan dedim sade bi fw olucak ve ayrıntılı mod olmucak. Menü meşgul simgesine bile ellemedim düşün.
Kaldıki o modu atıyım. :) Ayrıca fw den memmun olduguna sevindim :spr

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Cfw güzel görünüyor emeğinize sağlık TCK Ekibi ben bunu 5800 rm-356 V60.0.003 Sürümüne yükleyebilirmiyim acaba bunu soracaktım

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Etkin not ne ise yaryor arkadas kaldrms demste ;)

unfors

Üye
2 sorum olucak. ilki favorilere eklediğim kartvizitler rehberde görünmüyor artık. Mesaj atarken görebiliyorum ama. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

İkinci olarak flash i fener gibi kullanmak için bir özellik eklendi mi acaba?

Yok mu cevap verecek bi hayır sahibi :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Cfw güzel görünüyor emeğinize sağlık TCK Ekibi ben bunu 5800 rm-356 V60.0.003 Sürümüne yükleyebilirmiyim acaba bunu soracaktım

evet yükleyebilirsin . Dedigim bu ekibin yaptıgı degil. Bu kişisel cfw . Ekip yapmadı bunu yani ben yaptım sadece .Ayrıca rica ederim

mstf_l

mstf_l

Üye

Burdaklni bir dene istersen büyük ihtimalle calısır

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Emeğine Sağlık Teşekkürler Cevabın İçin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anıl bir tema buldum. Tam TCK ekibine yakışır :oke: Menü seçenekleri arkaplanı saydam, anna ikonlu ancak bilinen gibi değil, etrafı beyaz yuvarlak ikonlar var. Ayrıca annadan nefret edenlerin bir kısmı mesajlar ve ayarlar gibi yerlerde simgelerin renksiz olmasından yakınıyordu. Bu sorunda yok, simgeler renkli.

Ekip CFW'miz de bu CFW'nin hızında ayrıyeten görselliğinde olacaktır :oke: Sen performans olarak çok iyi şeyler yapmışsın. Yükleyen hızından bahsetmeden geçemiyor. Bende görsellikteki hataları gidermiştim. OmegA 1. yapım ile bunları paylaştım. Bu güçlerimizi bir de ekip olarak kullanacağız, çok güzel şeyler olacak :oke:

unfors

Üye
Programsız olarak Kamerayı Fener olarak kullanabiliyor muyuz acaba?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Anıl bir tema buldum. Tam TCK ekibine yakışır :oke: Menü seçenekleri arkaplanı saydam, anna ikonlu ancak bilinen gibi değil, etrafı beyaz yuvarlak ikonlar var. Ayrıca annadan nefret edenlerin bir kısmı mesajlar ve ayarlar gibi yerlerde simgelerin renksiz olmasından yakınıyordu. Bu sorunda yok, simgeler renkli.

Ekip CFW'miz de bu CFW'nin hızında ayrıyeten görselliğinde olacaktır :oke: Sen performans olarak çok iyi şeyler yapmışsın. Yükleyen hızından bahsetmeden geçemiyor. Bende görsellikteki hataları gidermiştim. OmegA 1. yapım ile bunları paylaştım. Bu güçlerimizi bir de ekip olarak kullanacağız, çok güzel şeyler olacak :oke:

tamam o zaman :yuru

----------Eklendi @ 15:43:39 ---------- Yazıldı @ 15:42:55 ----------

Programsız olarak Kamerayı Fener olarak kullanabiliyor muyuz acaba?

hayır dostum bir kaç bait uygulama var fener gibi kullnamak için.ONları yuklersın sonradan :D

----------Eklendi @ 15:44:30 ---------- Yazıldı @ 15:43:39 ----------

Hmm cfw ye snradan yuklenyorsa skntı olmaz,

şansına küs ihtiyar :D Akşam 3x4 ve 4x4 lik rofsları yayınlıcam .Bİrazdan başlıyom çalışmalara :pc:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkaplanı siyah kullanmayı düşünüyorum ya da başka birşey yaparım belki. Temanın arkaplanında lastik tekerlek var :D Tema çok güzel. Mesaj yazarken klavyedeki tuşlar beyaz ve siyah temanın içinde parlıyor. Çok güzel. Böyle tema daha önce görmedim. Hızlı da ayrıca. Orta tuşa 3 nokta ekleyebilirim. Şebeke ve pil ikonlarına TCK yazabilirim ancak öyle dandik olmayacak şekilde.

Yazı tipini ve tema efektini bir fw'den alacağım çok beğendim. Telefona belle hissi veriyor ve hızlı.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplanı siyah kullanmayı düşünüyorum ya da başka birşey yaparım belki. Temanın arkaplanında lastik tekerlek var :D Tema çok güzel. Mesaj yazarken klavyedeki tuşlar beyaz ve siyah temanın içinde parlıyor. Çok güzel. Böyle tema daha önce görmedim. Hızlı da ayrıca. Orta tuşa 3 nokta ekleyebilirim. Şebeke ve pil ikonlarına TCK yazabilirim ancak öyle dandik olmayacak şekilde.

Yazı tipini ve tema efektini bir fw'den alacağım çok beğendim. Telefona belle hissi veriyor ve hızlı.

hımm iyi bişi olucak bakalım :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Aman orjnal olsun :D format atnca gtmesn :D

gkhn321

Üye
anil msj yazarken saniyorum titresimle alakali bise cunku ram 50 üstünde yazdigim sonradan gelio stabil dil msj yazma yeri umit titresimi kapatmisti 2. surumnde ve cok hizli msj tepkisi anında cvp veriyordu simdiki cfw de biraz gec tepki aliyorum paylasim dedim :D

bydersimli

bydersimli

Üye
öncelikle emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..İş yerindeyim anca cfw dosyasını indirdik telede yarın flashlarız.Bu cfw niz v52 mi yoksa v60 mı..Ben henüz v60 a yükseltmedım de..

Üst Alt