T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

SCAMP

Üye
isimi ancak bitirebildim yeni cfw varmı diye bakayım dedim yorumlarıda okuyunca senin cfw de karar kıldım sabah uyanır uyanmaz ilk isim cfw atmak olacak n8 temalarından nedense hoşlanmıyorum bide anna teması yükledimmi süper olacak bence ellerine sağlık

lasvetorus

lasvetorus

Üye
yeni ozellik olarak ne koydunuz?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
su smile i cok sevdim ya habire atasim gelior :sarıl:

----------Eklendi @ 03:06:40 ---------- Yazıldı @ 02:27:31 ----------

anil bi sorun var kablosuz baglanmiyor sifreyi girdigim halde baglanio fakat site felan acmior ne yapim ? telefona res atior kapatior cok tuaf seyler yapio telefon

----------Eklendi @ 04:33:10 ---------- Yazıldı @ 03:06:40 ----------

saniyorum sorn czuldu :D simdi stabil

yani varya bütün sorunları nasıl da yapımcıya baglıyonuz.. :D

----------Eklendi @ 10:12:36 ---------- Yazıldı @ 10:11:30 ----------

isimi ancak bitirebildim yeni cfw varmı diye bakayım dedim yorumlarıda okuyunca senin cfw de karar kıldım sabah uyanır uyanmaz ilk isim cfw atmak olacak n8 temalarından nedense hoşlanmıyorum bide anna teması yükledimmi süper olacak bence ellerine sağlık
rica ederim :spr

----------Eklendi @ 10:15:33 ---------- Yazıldı @ 10:12:36 ----------

yeni ozellik olarak ne koydunuz?

Rambonun dedigi gibi :oke: pil yönetimini geliştirdigimi düşünyorum. Tabi bunuda fazla hızı azaltmıcak şekilde ayarladım. Aynı zamanda ram miktarınıda öyle. Bu 3 ünden azar azar serpiştirdim diyebiliriz. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:pro:

mstf_l

mstf_l

Üye
hayorlı olsun sonunda bitmis :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
ikimizinde yazıları birbirine girmis :zuhaha:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
3*4 bizde tandk yani :D

mstf_l

mstf_l

Üye
ne kızıyon be atar yapma

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

rezeses

Üye
sevgili anıl. herşey çok güzel ellerine, emeğine sağlık. teşekkür ederim. ben başka bir yerde de yazmıştım cevabını tam olarak alamadım. ben yazılım hazırlamaktan anlamam ama kurup kullanırım. yani biraz hazırcı da diyebilirsin. ben eposta gerecini kullanmak istemiyorum. orjinal fw lerde olduğu gibi mesajlar bölümünde eposta ayarları olsa bence daha güzel olurdu. bunu yapma imkanı yokmu acaba. veya oluyorsa yöntemini söylermisin. teşekkür ederim....

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sevgili anıl. herşey çok güzel ellerine, emeğine sağlık. teşekkür ederim. ben başka bir yerde de yazmıştım cevabını tam olarak alamadım. ben yazılım hazırlamaktan anlamam ama kurup kullanırım. yani biraz hazırcı da diyebilirsin. ben eposta gerecini kullanmak istemiyorum. orjinal fw lerde olduğu gibi mesajlar bölümünde eposta ayarları olsa bence daha güzel olurdu. bunu yapma imkanı yokmu acaba. veya oluyorsa yöntemini söylermisin. teşekkür ederim....
rica ederim memmunsan sorun yok. Orginalindeki gibi olmuyor şimdilik onun bi çözümü yok sanırsam kardeşim :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Menu duzeni ne alemde :D

unfors

Üye
2 sorum olucak. ilki favorilere eklediğim kartvizitler rehberde görünmüyor artık. Mesaj atarken görebiliyorum ama. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

İkinci olarak flash i fener gibi kullanmak için bir özellik eklendi mi acaba?

Üst Alt