T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

En Hızlısı Bence 5 Saat Yüklemeye Çalıştım Biyerde Hata Yapmışım Yükledim Uçuyo Telefon Teşekkür Ederim

Nazar Deymesin Tü Tü Tü

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Merhaba. Dediklerinizi uygulamaya çalıştım fakat anlamadığım birşey var. hafıza kartının içine attıktan sonra format attığımızda bunu silmeyecek mi ?

Tepkiler: anılbaran
    Konu Sahibi
Merhaba. Dediklerinizi uygulamaya çalıştım fakat anlamadığım birşey var. hafıza kartının içine attıktan sonra format attığımızda bunu silmeyecek mi ?

bunlar derken ? şöyle söyliyim sana.Cfw yi at.Sonra hafıza kartına format at.Sonra telefona hard format at.Ondan sonra o malum dosyları hafıza kartının ana dizinine at

kardeş işyerindeyim akşama indirip kuruyorum beğenilerimi kucakla yolluyorum...

Defalarca fomat atıp yeniden bu cf yi yüklememe rağmen arama geldiğinde ses kesik kesik çalıyor. Anlam veremedim.

Konu Sahibi
Öyle bı sorun olmaması lazım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Modderlik hayatım boyunca (1 yıl oldu) böyle bir sorunla karşılaşmamıştım

Bende anlamadım ilk kez bi cf bukadar düzgün çalışıyor ondada böyle bi sorun var. Dün format attım yeniden kurdum cf yi hiç bi pro yüklemeden denedim yine kesik kesik çaldı tel.
Kaymalı tuş kilidinden olabilir diye tahmin ediyorum ben. Çünkü telin sesi kesilince onun kayma hızı değişiyor takılarak ilerliyor. Diyer tuş kilidini yapmaya çalıştım ama x plore den c ye kopyalayı beceremedi. Ayrıntılı anlatabilirseniz birde öyle deneyim.

C5 tuş kilidini nasıl yapacağımı anlatabilcek bi zatı muhterem yokmu. X plore ile c deki hangi dosyaya hangi dosyaları taşıcam.

Konu Sahibi
yamalar var içinde yazdım o kadar

güzel fw sevdim ama bir sorunum var kilit kodu default 12345 değil ? Kilit kodu nedir acaba?

Konu Sahibi
hard format atınca sıfırlanır o zaten flashı yedigi zaman oda 12345 olur