esqalsiz Üye ya anıl yama ile uğraşmasak format atsam bu sefer tekrar e 5 olacak sen orjınal gıbı 3 e 4 yap ya
anılbaran Üye Konu Sahibi iyi de flash atmanıza gerek kalmıcak vercegim dosyayi atcan x plore ile o kadar
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: iyi de flash atmanıza gerek kalmıcak vercegim dosyayi atcan x plore ile o kadar Genişletmek için tıkla ... Eğer o kadar basitse ben kurulum haline de getirebilirim. Sen dosyayı özelden bana atarsın.
anılbaran' Alıntı: iyi de flash atmanıza gerek kalmıcak vercegim dosyayi atcan x plore ile o kadar Genişletmek için tıkla ... Eğer o kadar basitse ben kurulum haline de getirebilirim. Sen dosyayı özelden bana atarsın.
esqalsiz Üye Andrey.' Alıntı: la 3 x 4 den ne anlıyonuz en güzeli 4 x 5 süper Genişletmek için tıkla ... Kalaba oluyor kardas
Andrey.' Alıntı: la 3 x 4 den ne anlıyonuz en güzeli 4 x 5 süper Genişletmek için tıkla ... Kalaba oluyor kardas
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Kurulum haline getirilebilirse, uygulama yükler gibi istediğiniz menü halini yükleyebileceksiniz.
anılbaran Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Eğer o kadar basitse ben kurulum haline de getirebilirim. Sen dosyayı özelden bana atarsın. Genişletmek için tıkla ... tamam atarım da.Bide rom patcherdan c2z ve open4al aktif olması lazım
Rambo_FT' Alıntı: Eğer o kadar basitse ben kurulum haline de getirebilirim. Sen dosyayı özelden bana atarsın. Genişletmek için tıkla ... tamam atarım da.Bide rom patcherdan c2z ve open4al aktif olması lazım
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap esqalsiz' Alıntı: Belli bir mod var mı? Fw acıp ıcine atsam? Genişletmek için tıkla ... Yok. Anılın özel olarak hazırlaması lazım. Menüdeki klasörler fazla gelir sonra 3x4'e.
esqalsiz' Alıntı: Belli bir mod var mı? Fw acıp ıcine atsam? Genişletmek için tıkla ... Yok. Anılın özel olarak hazırlaması lazım. Menüdeki klasörler fazla gelir sonra 3x4'e.
anılbaran Üye Konu Sahibi yarın sis olarak yapamaz isek . Düzenlerim olmassa fw yi 3x4 ve 4x4 lük linkleri paylaşırım. Maxipowerdaki gibi olur yani
yarın sis olarak yapamaz isek . Düzenlerim olmassa fw yi 3x4 ve 4x4 lük linkleri paylaşırım. Maxipowerdaki gibi olur yani
gkhn321 Üye telefonu suan kurdum anil 52 mb ram var bnde bi sürü program kurdum ondan sanirsam nyse gzl gorunuyor eline saglik
telefonu suan kurdum anil 52 mb ram var bnde bi sürü program kurdum ondan sanirsam nyse gzl gorunuyor eline saglik
Myömer Üye Menülerde Kinetik Kaydırma Varmı? Eger varsa Kinetik kaydırmalı,kaydırmasız yani normal gibi özellik varmıdır?
Menülerde Kinetik Kaydırma Varmı? Eger varsa Kinetik kaydırmalı,kaydırmasız yani normal gibi özellik varmıdır?
esqalsiz Üye Ya anıl kardes drek paylas ya program kurmayı sevmym tlfn hantallasyr orjnal 3 e 4 olsun yapmaz isen de canım sağolsun
Ya anıl kardes drek paylas ya program kurmayı sevmym tlfn hantallasyr orjnal 3 e 4 olsun yapmaz isen de canım sağolsun
anılbaran Üye Konu Sahibi Myömer' Alıntı: Menülerde Kinetik Kaydırma Varmı? Eger varsa Kinetik kaydırmalı,kaydırmasız yani normal gibi özellik varmıdır? Genişletmek için tıkla ... var elbette.Şaşırdın niye istemıyonki kinetik kaydırma ----------Eklendi @ 01:17:16 ---------- Yazıldı @ 01:16:44 ---------- esqalsiz' Alıntı: Ya anıl kardes drek paylas ya program kurmayı sevmym tlfn hantallasyr orjnal 3 e 4 olsun yapmaz isen de canım sağolsun Genişletmek için tıkla ... bakıcaz artıkın
Myömer' Alıntı: Menülerde Kinetik Kaydırma Varmı? Eger varsa Kinetik kaydırmalı,kaydırmasız yani normal gibi özellik varmıdır? Genişletmek için tıkla ... var elbette.Şaşırdın niye istemıyonki kinetik kaydırma ----------Eklendi @ 01:17:16 ---------- Yazıldı @ 01:16:44 ---------- esqalsiz' Alıntı: Ya anıl kardes drek paylas ya program kurmayı sevmym tlfn hantallasyr orjnal 3 e 4 olsun yapmaz isen de canım sağolsun Genişletmek için tıkla ... bakıcaz artıkın