Yapmadığımı nerden biliyorsun. Kurulumu yaptım ardından da format attım telefona. Aynı şekilde önce ve sonra hafıza kartınıda formatladım. Tekrardan kapatıp açıyorum.
neyse tamam bunada razıyım arkadaşlar :d :d ama kilit tuşu telden mi benden mi yazılımdan mı anlamam lazım icime oturdu :d ev ekranı olmasa napim ben cfw yi anıl ya :d :d :d neyse 37 ram idare eder :d
neyse tamam bunada razıyım arkadaşlar ama kilit tuşu telden mi benden mi yazılımdan mı anlamam lazım icime oturdu Ev ekranı olmasa napim ben CFW yi anıl ya neyse 37 RAM idare eder
senide kötü yorumcu ilan ettim 37 miş ev ekranı yap + tema efektini aç . Sensörü aç. En aşagı 45 görürsün gta 4 açık galiba . Bide karta format at bi zahmet
senide kötü yorumcu ilan ettim 37 miş ev ekranı yap + tema efektini aç . Sensörü aç. En aşagı 45 görürsün gta 4 açık galiba . Bide karta format at bi zahmet
Yarın Konuya bi link eklicem . İndirilmesi zorunlu bi link olucak. Menü düzeni ile ilgili. Siz şimdi menü grid swith uygulamasına kullanamıcanız . Biliyom çünki. x plore ile c ye atcanız istediginiz menü modu nu flash atmadan kullancanız
Yarın Konuya bi link eklicem . İndirilmesi zorunlu bi link olucak. Menü düzeni ile ilgili. Siz şimdi menü grid swith uygulamasına kullanamıcanız . Biliyom çünki. x plore ile c ye atcanız istediginiz menü modu nu flash atmadan kullancanız
iyide bu ekibin yaptıgı degil. Bu benim kişisel cfw em . Başında tck yazıyo çünki tck ekibinin üyesiyim. Kişiselcfw bu ekiple bi alakası yok ekiple yapacagımız x6 içinde çıkacak
menü gird switcher bu işe yarıyor işte. Ayrıca bu 4x5 oluyor . Yarın yama yayınlıcam. Onu x plore ile c ye atcanız yani tel hafızasına . Sonra istedigin menü modu olucak.
bu kişisel fw oldugü için 5800 dan başka bişeye çıkmaz sanırsam. Ekip işe yapcagımıx tü m telefonlara çıkcak. Yani burda yapacagım pek bişi yok belki ilerde olabilir bixim ekibin yapacagını öneririm bahçelievler tarafındayım ben