T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Konu Sahibi
evde degilim şuan .6 ya dogru evde olurum herhalde.Kar yagıyor burda.Bi aksilik çıkmassa eve varıcam.Sonra upload a başlıcam falan filan işte

anıl kardeşim 3 haftadır telefonuma cfw yüklesemmi diye düşünüyordum açıkcası çok fazla anlamadığım içinde yapmaya biraz korkmuyorum desem yalan olur 5800 kullanıyorum telefonu güzelleştirmek için yapmadığım kalmadı kendi çapımda basit programlarla tabi ... telefonda smiley yok mesajlaşmak için free-isms yükledim onunla idare ediyorum görsellik yok spb shell yükledim vs vs işte ... telefon çok yavaş kalan ram oranı 15 mb felan en son karar verdim cfw yükleyecem ama hoşuma giden birşey bulamadım baktım herkes seni bekliyor haliyle bende tabi ilk deneyim olacak kurulum açısından açıklamalı bir şeylerde yaparsan sevinecem en fazla telefon heder olup elimde kalcak yapamazsam oda senin cfw den olsun şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi

tamam hallederiz dostum

Tepkiler: tayfunhan

esqalsiz

Üye
Knu duzenlemesnı ne ara guncellycen,

Anıl istersen flash atamayan arkadaşlara söyle teamviewer kursunlar ben yapayım onlarınkini de.

Konu Sahibi
Anıl istersen flash atamayan arkadaşlara söyle teamviewer kursunlar ben yapayım onlarınkini de.

bakarız

----------Eklendi @ 18:01:57 ---------- Yazıldı @ 18:01:22 ----------

uploud a başladım yeni geldik eve.Konuyu yavaş yavaş duzenlıcem

esqalsiz

Üye
Hmm.Evet su program evet cok mantklı uyelere yarmda snır tanımamak

6 yı 45 geçe falan biter herhalde bitince hemen vercen mi linki yoksa konuyu düzenleyip mi vercen?

Konu Sahibi
20 dk sonra bıter sanırsam.EN geç yedi de indirmeye başlarsınız

eyvallah ustam uzun zaman oldu c6 kullanmayalı

indiriyorum kardeş şimdi hemen kurum yorumu söylerim teşekkürler ellerine sağlık

Tepkiler: anılbaran