[szponder] Oldschool Snake II - Şu oyuna da bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
[szponder] Oldschool Snake II - Şu oyuna da bakın
Yahu bildiğimiz 3310'daki yılan.İşin komedi kısmı ise simülatörün çizimi kötü ve uygulama 1$ :ehe.

Uygulamanın linki;

theposies

theposies

Üye
bu oyun tarihi eser diye para alıyolardır hünkarım :d:

doctorrr

doctorrr

Üye
15 senelik bir mazisi var bu oyunun küçükken misafirlikte oynardık babalarımızın 3310 larıyla..:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır bu ilk çıkan snake degil çünkü ortadaki çizgiler yoktu onda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
theposies

theposies

Üye
bu da vardı hünkarım bölümler varsı bu bölümün adı tünel di :)

pRime.

pRime.

Üye
bu çok daha güzel bence:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Çok değişti zaman.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eskiden surekli kuculen telefonlar revecta olurdu hatta dalga gecerdik kredi karti gibi telefonlar cikicak diye ama simdi bakiyorum da ilk kullandigim yarim kiloluk motorolaya yetismeye calisan cihazlar cikiyor. :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden surekli kuculen telefonlar revecta olurdu hatta dalga gecerdik kredi karti gibi telefonlar cikicak diye ama simdi bakiyorum da ilk kullandigim yarim kiloluk motorolaya yetismeye calisan cihazlar cikiyor. :ehe
Evet o da çok acayip.Önceden miniklik ve güzel tasarım bir artıydı şimdi affedersiniz ök*z gibi ekranı olmayı artı sayıyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Olucaksa da lumia900 gibi yakisan bir dev ekran olsun. Demekki isteyince dev ekran telefonlar da zarif ve saglam yapilabiliyormus:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok değişti zaman.
Maalesef Hünkarım. :tebessüm:

---------- Eklendi @ 19:59:41 ---------- Yazıldı @ 19:58:51 ----------

:ehe

---------- Eklendi @ 20:00:29 ---------- Yazıldı @ 19:59:41 ----------

Olucaksa da lumia900 gibi yakisan bir dev ekran olsun. Demekki isteyince dev ekran telefonlar da zarif ve saglam yapilabiliyormus:oke:

Aynen abi.

doctorrr

doctorrr

Üye
aynen galaxy note mesela cebe sığmaz bi bide çıkarsan görgüsüz yaftası yersin :D lumia 900 hay canını yiyem senin :sarıl:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bunu symbian için de yapmışlar 1100 da oynuyosun ama 3310 da oynamak gibi sarmıyor be duygulandım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt