3315 deki yılan oyunu abi az oynamazdık... Allah Allah turnuva yapardık bu oyun puanı için, ne günlerdi be...hayır bu ilk çıkan snake degil çünkü ortadaki çizgiler yoktu onda

3315 deki yılan oyunu abi az oynamazdık... Allah Allah turnuva yapardık bu oyun puanı için, ne günlerdi be...![]()
Aynen Yunus sıranın gelmesine can atardık be... Nereden nereye!
o zamanda o teknolıji harikasıydı..

yunus emre 15yıl önce deyince bundan bahsetmiştim zatenbu çok daha güzel bence:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynen Yunus sıranın gelmesine can atardık be... Nereden nereye!![]()

Aynen...
şimdi 4 çekirdekli 2 ghz işlemcili yüksek çözünürlüklü tepsiler var pehh![]()

Evet o da çok acayip.Önceden miniklik ve güzel tasarım bir artıydı şimdi affedersiniz ök*z gibi ekranı olmayı artı sayıyorlar.Eskiden surekli kuculen telefonlar revecta olurdu hatta dalga gecerdik kredi karti gibi telefonlar cikicak diye ama simdi bakiyorum da ilk kullandigim yarim kiloluk motorolaya yetismeye calisan cihazlar cikiyor.![]()
Olucaksa da lumia900 gibi yakisan bir dev ekran olsun. Demekki isteyince dev ekran telefonlar da zarif ve saglam yapilabiliyormus![]()

Maalesef Hünkarım.Çok değişti zaman.

Eskiden surekli kuculen telefonlar revecta olurdu hatta dalga gecerdik kredi karti gibi telefonlar cikicak diye ama simdi bakiyorum da ilk kullandigim yarim kiloluk motorolaya yetismeye calisan cihazlar cikiyor.![]()

Olucaksa da lumia900 gibi yakisan bir dev ekran olsun. Demekki isteyince dev ekran telefonlar da zarif ve saglam yapilabiliyormus![]()
aynen galaxy note mesela cebe sığmaz bi bide çıkarsan görgüsüz yaftası yersinOlucaksa da lumia900 gibi yakisan bir dev ekran olsun. Demekki isteyince dev ekran telefonlar da zarif ve saglam yapilabiliyormus![]()
lumia 900 hay canını yiyem senin