Haber System Tiles Mağazada

Konu Sahibi
System Tiles Mağazada
bu uygulama ile ayarlar panelinde bulunan herhangi birşeyi başlangıç ekranınıza sabitleyebiliyorsunuz.

ayrıca uygulama ekstralarıyla göz dolduruyor. klasörler oluşturabiliyor ve içeriğine uygulamarınızda adhil herşeyi koyabiliyorsunuz

Tepkiler: blackcemre, papakudioflu, Bay H ve 2 diğerleri
yalnız tüm uygulamalar konmuyor oyunlardanda hiçbiri konmuyor ..

beats

Üye
konu ve inceleme için app folder gibi çalışmasa da gelişecektir

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
bir çoğunuzu tenzih ediyorum maxicep ailesi fakat yeter artık. forumdaki emeğin hiçe sayılması ve mesajların altına yazılan saçma şeyler artık yeter dedirtti. o kadar emek verip derleme yapıyoruz dönüp tamamen alakasız bir konuya link verilip hazırladığım mesajın bulunduğu konu kilitleniyor. bir haber paylaşıyosun altında gelip vay bunu yapamıyor o zaman konu kilit yazılıyor. sabır dedim sabır dedim ama artık bu kadarı yeter. madem burda paylaştığımız ulaşamayanlara yardımcı olsun diye çevirdiğimiz iki üç haber bile doymuş arkadaşlara yetersiz geliyor. o halde kendinize iyi bakın sağlıcakla.

Tepkiler: luckysleven

recep288

Üye
Oyunlar zaten baslangic ekranina sabitlenmiyor mu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eline sağlık kardeşim. Güzel bir bilgilendirme olmuş.

Ben bir haftadır kullanıyorum.
Aslında tanıtım için konu açacaktım ama fırsatım olmadı.

Beğendiğim uygulamalardan biri.
Tüm üyelerimize tavsiye ederim.

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca bu uygulama da gdr3'ün nimetlerinden yararlanıyor. İlk defa "batarya tasarrufu" ayarı Live tile olarak atanabiliyor ve şarj hiç bir etkisi olmuyor. Tavsiye ederim.

PureFood

Üye
SysApp Pusher'in yapımcısı yine iş başında Teşekkürler.Tüh keşke pil tasarruf tilesinde yüzdeyi de görebilsek

5800

Üye
Süper paylaşım. Çok teşekkürler.