Yardım SysApp Pusher hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SysApp Pusher hakkında
Arkadaşlar lumia 1020 kullanıcısıyım . Sysapp pusher yüklü . Fakat birşey sormak istiyorum bu uygulama beta güncelleştirmeleri yüklemek için sanırım . Doğru mu biliyorum ? Çünkü tam sürüm güncellemeleri mağaza zaten kendisi uyarıyor ve güncelliyor . Telefon henüz yeni elime geçti . O yüzden bilmediğim bazı şeyler olabilir . Buradan bana bu konu hakkında ve bilmem gerekenler hakkında brifing verebilirseniz sevinirim :) Bir de şu mağazadan indirdiğim uygulamalar listesinden(satın alma geçmişi) ilerde kurmak istemeyeceğim uygulamaları çıkartamıyorum sanırım ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
SysApp Pusher uygulaması, "Nokia sistem uygulamalarınıza ilişkin" güncellemeleri kolay yoldan kontrol etmenizi sağlar. Beta sürüm vb şeylerle alakası yoktur.

Mağaza satın alma ve indirme geçmişinizi, bilgisayardan windowsphone.com'a girerek yönetebilirsiniz.

Bilmeniz gerekenler, öncelikle size lazım olabilecek, gerekli uygulamaları indirin.
Örneğin: RapDialer, Connectivity Tiles, İnsider Pro, Whatsapp, MoliPlayer, NeoReader, music+, Rotation Lock, Fotor, UC Browser, Viber v.s v.s...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayardan windows phone store a girdiğimde satın alma geçmişimde listeden kaldırmak için bir seçenek göremedim . Bu benim için çok önemli . Çünkü deneyipte beğenmeyip sildiğim bir sürü uygulamada orada görünüyor ve satın alma geçmişimdeki liste giderek kabarık ve karışık bir hal alıyor . İleride kurmak istemeyeceklerimi satın alma geçmişinden kaldırabilmeliyim .

Bir de mağaza zaten uygulamaları kendi güncelliyor . Neden sysapp pusher a ihtiyaç duyuyoruz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt