SymTorrent Torrent client for Nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
SymTorrent Torrent client for Nokia 5800
Nokia 5800 için üretilmiş Torrent programı, uzun soluklu dosyalar dışında mp3 vb dosyalarınızı WİFİ kullanarak indirebileceğiz kullanışlı bir program..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ottoman007, muhammet16, hotbord_34 ve 15 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Scudrox

Scudrox

Üye
Arkadaşım ben yükleyemedim süresi geçmiş sertifika diyor. Telefonun tarihi geriye aldım gene olmadı, programı sertifikaladım gene olmadı :(

erdemefe

erdemefe

Üye
aynen

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler

sadep12

sadep12

Üye
Sertifikalattığım halde süresi bitmiş diyor bu arkadaşlar.

mekanik

Üye
eline sağlık işe yarar güzel bi program...

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

cabbar100

cabbar100

Üye
Sağol kardeş. Bilgisayarın fanları rahatsız ediyodu geceleri. Şmdi sessiz sedasız iniyor torrentler. Yalnız tel biraz ısınıyor :ehe

^^Positive^^

Üye
teşekkürler

mrt_stab1

Üye
arkadaşlar ben de tarihi 2 yıl geri aldım olmadı.3 yıl 5 yıl geri aldım olmadı sonra 2009 yaptım oldu.sizde öyle yapın.yükleniyo.

officialavarees

officialavarees

Üye
güzel

kburak94

Üye
arkadaşlar ben de tarihi 2 yıl geri aldım olmadı.3 yıl 5 yıl geri aldım olmadı sonra 2009 yaptım oldu.sizde öyle yapın.yükleniyo.

ben de ne zmandr yuklemeye calısıyorm hep süresi gecms sertifka hatası alıyorm snn dedgn gbi de yaptm yine de olmadı .s.s biri yardm ederse sevinrm..

sulo16

Üye
saol

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Sertifikalattığım halde süresi bitmiş diyor bu arkadaşlar.

bu opdanın dagıttıgı 20 yıllık sertifikalar var her telefona uyuyo ama sadece programın süresini uzatmak için onu kullanın zaten bi sertifikalama programı indirdiginizde :oke:içinde çıkıo

efsndrftc

efsndrftc

Üye
Yahu Tamamda Diyelimki Telefondan bişey indirmemiz gerekicek torrentini nerden bulucaz dışarda 10mb lik yada 5 mblik bişey diyebiliriz ???:hmmm

devil1903

devil1903

Üye
Torrent sitelerinden yada torrent arama motorlarından bulabilirsin. Ufak boyutlu dosyalar dışında büyük boyutlu dosyalarda denedim. Örn. 700mb'lık DVDrip filmi 2 günde indirdi tek sıkıntısı wi-fi bağlantısını tam stabil kullanamaması oda telefondan kaynaklansa gerek.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
:tşk:

Üst Alt