SymbianOS Hakkında Soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
SymbianOS Hakkında Soru...
Herkese merhaba arkadaşlar, bende 5800 var.Symbian işletim sistemini kaldırıp başka işletim sistemi yüklenebilirmi?

Yani 5800 ' a maemo4 yüklenebilirmi flash ve u-boot ile?

Donanım sorunu çıkacağını sanmıyorum.N800 da maemo4 var sanırsam , 5800 a yakın donanım özelliklerine sahip.

Flashla maemo4 dosyalarını atsak, telefon çalıştırabilirmi ?(Rom 256Mb yetiyor.)

Arm uyumsuzluğu çıkacağını sanmıyorum.N800' de de ARM11 , 400 Mhz 128 ram(sanırsam) var.

Şimdiden teşekkürler :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
malesef yükleyemezsin bootloader'ında kilit var ve bu kilidi kırıp başka sistem yükleyebilen olmadı

fnldstntn

Üye
Malesef böyle birşey mümkün değil...

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
bir ara eleman ın biri bootloader de açık bulduğunu söylüyordu baskı sonucu hata verdirerek bootloaderN şifresini kıracakti . Hala haber yok mu yaaw :)

Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
bir ara eleman ın biri bootloader de açık bulduğunu söylüyordu baskı sonucu hata verdirerek bootloaderN şifresini kıracakti . Hala haber yok mu yaaw :)
haber yok ,sanırım. aslında denemek lazım kaynak kodlarıyla :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

o konu 2010da açılmış :D adamın dediği doğru olsaydı bile yazılım güncellenerek o açık çoktan kapatılmıştır

nub

nub

Üye
bootloader ' i kırabilen çıkamadı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kırılabilse olay olur düşünsenize androidin yüklendiğini bomba olur :)

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
vay arkadaş adam mazi olmuş : )
Konu da aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt