Symbian'ın Resmi Sitesi Kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden size tavsiye telefonunuzu satmanın tam zamanı satın androide geçin rahatlayın. Ben satmayı düşünüyorum açıkçası

Metin MF

Üye
symbian öldü gömeni bile yok

- - - Eklendi - - -

http://www.techno-labs.com/image/index/37/symbian-oldu-808.jpg

kapanırsa kapansın zaten biz bir destek beklemiyorduk ki

kcr

Üye
Nokia aklınca Microsoft gibi ayakları yere basan ve ortaklığa müsait bir markanın rüzgarıyla girdiği darboğazdan çıkabileceğini zannediyor. Ancak gözden kaçırdığı ve ticari kaygılarla feda ettiği önemli bir nokta var ki o da kendi markasıyla bütünleşmiş olan orjinal yazılımı. Farklı adlarla kendi işletim sistemine zikzaklar çizdirmektense ya Apple'ın yaptığı gibi sonuna kadar arkasında durarak ya da Android gibi geliştiricilerin rüzgarını arkasına alarak daha da büyüyüp gerçekten zirveye oynayabilirdi. Ancak;
Artık Nokia'nın elinde tek ama bir tek bir koz kaldı ki o da cihazlarındaki malzemenin kalitesi. Rakipleri aynı kaliteyi yakaladığı zaman, işte o zaman cihaz olarak da Nokia'nın hiçbir cazibesi kalmayacak...

pRime.

Üye
Kaynak kodu yayınlanınca hiçbir şey olmaz çünkü onunla uğraşacak kişiler artık symbian kullanmıyor. Aynı şekilde Bootloader kilidini açacak biri de olmadığı için yine yerinde sayar symbian. Kaçtı artık o tren memnun değilseniz başka cihazlara yönelmelisiniz.

Kardeş senin içinde ne varmış bea

İphone 5 aldım.Bundan önce ki bütün telefonlarım Nokia idi.

Hayırlı olsun bundan sonra Nokia alınmaz zaten.

tam zamanında androide geçiş yapmışım

LimePie

Üye
ah ah nokia bir zamanlar neydin 6600 eskiden 1milyardı şimdi 20tl nerden nereye

Konu Sahibi
Nokia telefonlarını geliştirdi ama işletim sistemini geliştiremedi.

emre.koc

Üye
nokia kesti desteği symbiana düzeltme gelmesi çok zor

Konu Sahibi
Bir tarayıcı güncellenmesi lazım.

Tepkiler: Mr. SaLÇa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...