symbianın kapanması beni sevindiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asi6868

Üye
    Konu Sahibi
symbianın kapanması beni sevindiriyor
çünkü neden derseniz benim kullandığım şeyin başkası olsada kullanamacak zaten symbianda pek fazla uygulama oyunlar falan yüklenmiyorduki eskileri sizin neyinize yetmiyorki onlarla idare edin ben sadece internet flim müzik sms alo ve oyun kamera için kullanırım telefonumu şahsen çok işimede yarıyor androidde dehşet oyunlar olabilir ama hayat bazende oyun değildir birde nalet nokia birinci nesil telefonlara son bir kez adam gibi hatasız bir güncelleme getirsin tavuk kesecem :D zaten battıda batıyor w8 li tefonlar bile kurtaramacak onu buraya yazıyorum admin yayınla konuyu kapatma fikirlerimi öne sürdüm :/

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Symbian sistem olarak anca bukadar olabiliyor demekki

Dumbledore

Dumbledore

Üye
1.Nesillere adam akıllı bir güncelleme daha yayınlamalarını bekliyorum.Sadece bu :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bence wp8 başarılı olacak

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
FP2 guncellemesinin 1. nesillerde sorunsuz calisacagini dusunuyorum ama gelin gorun ki nokia vermiyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian'ın Nokia çatısı altında devam etmesini isterdim. Ancak herkesin tahmin edebildiği benim de defalarca yazmaktan sıkıldığım bir durum yüzünden de bu kadar potansiyeli yüksek bir sisteme yazık edildi. Bir de Belle sürümü kullanan insanlar Widget, farklı arkaplanlar vb. şeylere alışmışken biranda WP sistemini sevemezler fazla sade gelebilir, bu yüzden Android cephesine hatrı sayılır bir katkı payı da yapmış olacak Nokia(örneğin ben) her ne kadar Nokia'dan başka telefon kullanmayan bir kitle de olsa azınlıkta olduklarından onlar da kurtaramaz Nokia'yı. WP hayranlarının önünde ise Nokia dışında HTC, Samsung gibi seçenekleri de var. Nokia'yı 5800-N73 gibi telefonlarda ibaret sanan Nokia'ya düşman olan bir kitlede var malum onların da WP alacak olsa bile Nokia almayacağı ortada. Bekleyelim görelim.

serecans

serecans

Üye
bence wp nokia için iyi bir adım olacak tasarım.olarak diğerlerinden 1 adım önde

SilentOne

SilentOne

Üye
symbianı başka sirket devam etse belle den itibaren 10 numara olur

Alperen Şuayb

Üye
Wp 8 Yok Satacak

hakan_710

hakan_710

Üye
Nokia nın yaptığı en büyük hata kendini geliştirmek için fazla zaman kaybetmesidir. eskiden kimsede olmayan multitasking özelliği nokianın ilk symbianlı tellerinde bile vardı. ilk çıkan özellikler hep symbianda olurdu. millet Nokia dan kopyalardı ve bu onun hep 1 numara olmasını sağlıyordu. Nokia bunu yabana attı geriden gelmeyi tercih etti. Android e geçtim ve gördüğüm şey beni çok şaşırttı. FP2 ile glen t9 sistemi İCS dekinin aynısı. gerisini artık siz düşünün

asigsasi

asigsasi

Üye
bence wp8 başarılı olacak

bence de wp8 başarılı olacak fakat wp8 i sadece nokia üretmeyecek ve wp8 de nokia yı kurtaramayacak htc nin reklamları başladı bile

- - - Eklendi - - -

birde şunu demek istiyorum symbian inşallah başka bi firma ile yollarına devam eder

mustafasen

mustafasen

Üye
birinci nesillere fp2 bekleyenler,ikinci nesillere ne kadar faydası olduki sizede olsun. 701 imin ağzına mıçtı resmen nokia.tamamen.uyumsuz biz yazılım fp2

hidayet02

hidayet02

Üye

bence de wp8 başarılı olacak fakat wp8 i sadece nokia üretmeyecek ve wp8 de nokia yı kurtaramayacak htc nin reklamları başladı bile

- - - Eklendi - - -

birde şunu demek istiyorum symbian inşallah başka bi firma ile yollarına devam eder

Kardeşim Nokia Lumia Satışlarının İlk Partileri Tüm Ülkelerde Tükendi. Türkiye'de Daha Kargolanmadan Sarı Renk Lumia 920'nin Tükendiğini Turkcell Açıkladı. Çinde Satışa Başladıktan 30 Dakika Sonra Tükendi.

Bunlar Gerçek Veriler, En Azından Herkesin Ağzına Sakız Yaptığı "Nokia Battı" Lafı Gibi Yalandan İbaret Değil...!

droidçi

droidçi

Üye

- - - Eklendi - - -

htc samsung ve huaweinin de bu pazara yönelmesi nokianın wp8 de 1 numara olmasına engel olacaktır

eses2166

Üye
603 telefonum var ve fp2 ile hiç kusursuz bir şekilde kullanıyorum ve gayette memnunum

umt07

umt07

Üye
Bence nokianın asıl problemi, göz doyurucu işler yapmaması hep makul olanı tercih etmesiydi. Ki bu hatasını anlayıp son zamanlarda fark yaratabilecek şeylere imza atıyor. Mükemmele yakın donanımlı lumialar, ondan öncesinde kulağa hoş gelen 41 mp cep telefonu gibi. Şuan windowslu telefonların nokiadan geleceğini herkes biliyor ve pazara hepsinden daha kuvvetli girecek nokia. Nokianın htc yada samsung dan daha iyi telefon yapacağı kesin (işler yolunda giderse) bu nedenle bu tür markaların win8 işine girmesi nokianın önüne engel oluşturamaz
Symbian neden android lerden geride kaldı çünkü pazarlama stratejisinde büyük hatalar var. Kimse bir nokia telefonun kullandığı işletim sisteminin ismini bile duymamış. Ama android denildimi akla samsung geliyor htc geliyor. Apple ı söylemeiyorum bile. Eskiden ayrıcalıktı nokia almak şimdi ise nokiayı yerde bulsalar almayacaklar durum bu kadar net belki w8 le eski ihtişamına kavuşur :)

erolustun

Üye
Nokia'nin en buyuk hatasi istikrarsiz ve tutarsiz yapisi. Bir firma dusunun ki her cikan yeni modelinde farkli bir isletim sistemi kullansin. Symbian'i uzun yillardir gelistirmeye calisiyor, son surumu olan belle ile de sistem hic olmadigi kadar stabil ve akici hale geldi. Nokia'nin isletim sistemi hicbir sekilde kotu degil. Burada telefonun donanimini son derece ekonomik kullanan, seri ve daha uzun pil omru sunan bir sistemden bahsediyoruz. Tek eksigi uygulama sikintisiydi. Guncel ve ise yarayan uygulama ve oyunlar belli zaten. Iyi takip edip cikart hemen Symbian surumlerini bak bakalim Symbian'li cihaz satiyor mu satmiyor mu? Isletim sistemi degistirmeye harcanan enerji Symbian icin uygulama gelistirmek icin kullanilmaliydi. Nokia kendi eserinin arkasindan sonuna kadar cesaretle gitmeliydi ama sirketin basindakilerin yuregi yetmedi.

• Beğen
Tepkiler: droidçi

ismailnayir

Kapalı Hesap
??????????????????

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence en büyük hatası dış tasarım bundan kaybetti nokıa adamlar samsung galaxy s3 de koca koca inç lik ekranlar kullanıyor ama nokıa bıldiğinden şaşmıyor ama dur bakalım lumıa geldi 920 nin ekranı hoşuma gidiyor ve micro sd takılmıyor buda bir yandan kötü. İşlemci vs. Çok gerilerde kaldı bencede şu saatten sonra alınmaz symbian

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt