Beyler Sony ve Samsung'ta S60v5 tutmadigi icin mi devami gelmedi ? Sony Satio gercekten şık ve ustun bur cihaz. 600 mhz islemci, 12 mp kamera ve dahasi. Bugun neredeyse bir N8'e rakip olabilecek bir cihazdi ki s60v5 olmasina ragmen bu boyleydi. Eger o ve Samsungun symbianli cihazlari tutsaydi su anda Symbian Nokia'nin elinde yok olmaya mahkum kalmazdi, diger markalar da s^3'e gecis yapardi ve hatta Android'in adi bile duyulmazdi.
valla bende mayak oyun oynamayı severim ama kullanılabilirlik daha önemli. Mesela oyun yok bende ama kullanabiliyorum hemde çok seri bu beni mutlu eden şey. Symbian artık sadece kullanabilirlikte var. Bu arada nerde bizim bi iki fandroid ? Allahtan yoklar bea. Valla arkadaşlar adam haklı bence de elinizdeki cihazları lumia veya diğer cihazların yeni serileri gelene kadar eskitin. Ondan sonra ömürlük cihaz alırsınız. Ben elimdeki c7 ile bu kışı çıkarmaya çalışıyorum 2013e geçince inşallah elimde lumia olur.
valla bende mayak oyun oynamayı severim ama kullanılabilirlik daha önemli. Mesela oyun yok bende ama kullanabiliyorum hemde çok seri bu beni mutlu eden şey. Symbian artık sadece kullanabilirlikte var. Bu arada nerde bizim bi iki fandroid ? Allahtan yoklar bea. Valla arkadaşlar adam haklı bence de elinizdeki cihazları lumia veya diğer cihazların yeni serileri gelene kadar eskitin. Ondan sonra ömürlük cihaz alırsınız. Ben elimdeki c7 ile bu kışı çıkarmaya çalışıyorum 2013e geçince inşallah elimde lumia olur.
pes aspalht 6 dungeon hunter bu ve bu gibi oyunları oyunları 600 lük c6 sorunsuz açıyor ve kasmıyor ee aynı fiyata 800 mhz galaxy ace çalıştırda adamakıllı görelim...
Ben senin yerinde olsam telefona o kadar para vermem Ps3 alırım oyunu ordan oynarım Telefon içinse Ps3'ten artan parayla da normal bi telefon alır hayatı yaşarım
Ben senin yerinde olsam telefona o kadar para vermem Ps3 alırım oyunu ordan oynarım Telefon içinse Ps3'ten artan parayla da normal bi telefon alır hayatı yaşarım
Gelecek göremiyorum ben Nokia tamamen WP'ye yönelmiş durumda. Elimizdekilerle yetineceğiz gibime geliyor bir yıl daha çünkü telefonlarımız yeni neredeyse.
Xbox Live'ı abartmayın. O sadece Xbox 360 kullanıcılarıyla alakalı bişey yani telefondan Xbox 360 hesabınıza girip üyelik bilgilerinizi güncelleyip avatar falan değiştirebiliyorsunuz. Bi de mesela telefonda bir kinect karakteri yaratıp bunu xbox 360'ınıza aktarıyosunuz olay bu yani son derece gereksiz bişey. Maxicepteki haberde de benim başta beğendiğim Nokia Lumia 610'un Skype çalıştıramayacağı gibi Pes 2012 ve Angry Birds(yok artık) oyunlarını da düşük ram(256mb)'den ötürü çalıştırmayacağı açıklanmış. Trajikomik bir durum.
610 sadece space i çalıştırmıyor benim bildiğim ama bunlar kesin çalışmıyacak değil optimize edilmeye uğraşılıyor Microsoftun firmalarla anlaşmaları var yapılacaktır bence