baranselona
Üye
aynen ya gsmarena nın testlerine baktım htc hd galaxy s wave filan fark atmış n8 e birde wave 2 nin grafik işlemcisi piyasadakilerin en iyisinden.

aynen ya gsmarena nın testlerine baktım htc hd galaxy s wave filan fark atmış n8 e birde wave 2 nin grafik işlemcisi piyasadakilerin en iyisinden.

yalan mı![]()
da şimdi gelirler fake ler ve fanlar kendi uydurduklarına kendi inanırlar bide bize inandırmaya çalışırlar 
haklısındoğru hocamda şimdi gelirler fake ler ve fanlar kendi uydurduklarına kendi inanırlar bide bize inandırmaya çalışırlar
![]()
tartışma olmasında aman diyeyim 
Hayırlı olsun arkadaşım.

Bada da uygulama ve oyun bolluğu yok.
Bari Android'e terfi etseydiniz..

hayırlı olsun bende c6-01 mi wave 2 mi alayım diye tereddütteyim
oyun performansı süper.ses kalitesi süper wolfson ses çipi mevcut.telefonun özellikleri imzamda var bakabilirsin.ayrıca bada 2.0 gelince flas özelliği geleccek tüm videoları izleyebilceğiz.c6-01 yı ezer geçer.bende bu telefonla tanışmadan önce c6 diyordum ama inan daha performanslı bu elime aldım bırakasım gelmedihayırlı olsun bende c6-01 mi wave 2 mi alayım diye tereddütteyim

android'i kullanmayan bilemez.bırak dolaşıp gelsinler![]()
bana 700 liralık wave 2 nin özelliklerinde androd bul kardeşim.hem oyun uygulama bana yeter android teki oyunların büyük çoğunluğu var.ben zamanında hep söyledim android 1000 liradan aşağısı kurtarmaz.

700 lirayı veren 1000 lirayı da verir
sana 700'e wave2'den iyi android cihazlar var demedim ?

wave teksonada 1000 lira emin ol almazdım.sonuçta telefonu kullanacak olan sensin.
e doğal olarak kimse 700 lira verdiği telefonu kötülemez
hayırlı olsun der konudan çıkarım.

iki ay önce aldığım c5-03 ten sıkıldım.neden diye sorarsanız daha önce e7 kullandım.yani attan eşşeğin yavrusuna bindim anlayacağınız.symbian gerçekten çok sıktı.kampanyada gördüğüm wave 2 yi aldım.birde yurt dışından android bir telefon daha gelebilir.telefon en geç salı günü elimde olur.c5-03 için satış ilanı vermiştim sitede ilgilenenler bakabilirler.İlk kez Nokiaya heves edip telefon kullanacak arkadaşlara tavsiye sakın S60v5 kullanmayın en az S^3 olsun ki sıkılmayın.ama bada önerebilirim gerçekten çok hızlı ve canavar gibi bir telefonum var![]()
hayırlı olsun güle güle kullan
androidli bi cihaz alsaydın daha iyi olurdu
ama ne olacak bilemiyorum
Ahh kardeş keşke şu fandroidliği bıraksanızda biz de rahat bir nefes alsak.
----------Eklendi @ 10:44:19 ---------- Yazıldı @ 10:44:03 ----------
Dur bende konu açıcam "Symbian kullanıyorum. Mutluyum...)"
DDD ne alakaysa
) yapmayın gözünüzü seveyim şurda 1-2 yıllık geçmişi olmayan bada işletim sistemi bile görsellik ve stabillkte symbianı geçmişken ios ve android os u saymıyorum bile 
) İyi de güzel kardeşim ortada bir gerçek var bende yılların nokiacısıydım symbiandan çok daha stabil ve görsel açıdan çok daha iyi işletim sistemleri varken hadi bıraktık rahat nefes alınDDD ne alakaysa
) yapmayın gözünüzü seveyim şurda 1-2 yıllık geçmişi olmayan bada işletim sistemi bile görsellik ve stabillkte symbianı geçmişken ios ve android os u saymıyorum bile
ben nokiacılar kadar vefalı bir kullanıcı görmedim üstelik teknolojide vefalı müşteride olmaz ama çünkü hangisi daha iyi hizmet sunuyorsa onu tercih etmeliyiz sonuçta o kadar para veriyoruz
nokia telefon olarak samsungdan daha kaliteli malzeme kullanıyor dersen lafım olmaz hatta seni desteklerimde cidden taş gibi telefon çıkartıyor ama yıllar geçmiş canavar gibi telefonlar çıkmış hala aynı ekran aynı görsellik 1-2 mblik uygulamalar bir çok sıkıntısıyla bize sunuyor neden tercih edeyim ki symbianı
nokianın kullanacağı meego işletim sistemine lafım yok symbiandan 10 gömlek üste körü körüne eleştiren arkadaşlara ne dersen de ama yiğidi öldür hakkını yeme
SYMBİAN Bİ ZAMANLARIN EFSANESİYDİ AMA SON ÇABALARLA BU İŞ OLMAZ ARTIK TARİHTEKİ YERİNİ ALACAK
----------Eklendi @ 21:07:25 ---------- Yazıldı @ 21:03:09 ----------
nokia n8 gibi bir multi media canavarı telefon, eğer biraz daha güçlü bir donanım ve farklı bir işletim sistemiyle sunulsaydı inan satış rakamları 10-15 milyonu bulmuştu
----------Eklendi @ 21:10:41 ---------- Yazıldı @ 21:07:25 ----------
android diyeceğim fanatiksin diyeceksin)
mesela düşün
NOKİA N8
1 ghz ARM cortex-8
512 ram yada 1 gb ram
daha çözünürlklü bir amoled ekran
ve meego işletim sistemi olsa
diğer özellikleri fazlasyla yeter zaten inan piyasayı kasıp kavurmuştu bu telefon

iki ay önce aldığım c5-03 ten sıkıldım.neden diye sorarsanız daha önce e7 kullandım.yani attan eşşeğin yavrusuna bindim anlayacağınız.symbian gerçekten çok sıktı.kampanyada gördüğüm wave 2 yi aldım.birde yurt dışından android bir telefon daha gelebilir.telefon en geç salı günü elimde olur.c5-03 için satış ilanı vermiştim sitede ilgilenenler bakabilirler.İlk kez Nokiaya heves edip telefon kullanacak arkadaşlara tavsiye sakın S60v5 kullanmayın en az S^3 olsun ki sıkılmayın.ama bada önerebilirim gerçekten çok hızlı ve canavar gibi bir telefonum var![]()

S60v5 ten nefret ettim 5800 ve x6 yüzünden ama sonra e6 yı aldım symbian anna tatmin etti 2 hafta boyunca sonrada c7 aldım deli etti beni yeterince![]()