SymbianHacker
Kapalı Hesap
kardes www.maxicep.com/symbian-3-widget/2-...at-edit-by-yaren_dede-689489.html#post5187239 burdaki red birds widgetini de yapabilir misin?
orada mif dosyası paylaşılmış zaten
kardes www.maxicep.com/symbian-3-widget/2-...at-edit-by-yaren_dede-689489.html#post5187239 burdaki red birds widgetini de yapabilir misin?
orada mif dosyası paylaşılmış zaten
paylasilmis dogru ama c ye atip restart attim olmadi
bunun için benim yapabileceğim bişey yok dostum. Ben burada sis dosyalarını mife çeviriyorum.
paylasilmis dogru ama c ye atip restart attim olmadi
konu içinde dosyaları nereye atacağın yazmıyormu yani avkon2 modu olmalı o saatin değişmesi için
hmm avkon2 modu yapmadim ben ondan olmamis peki modu uygulamadan yapabilecegimiz bir sey yok mu
zaten avkon olmadan çoğu şeyi değiştiremezsin hack yaptıysan onuda yapman şart bence
tesekkurler peki avkon modunu uygulasam simdi telofondaki uygulamalarim gider mi
hayır birşey gitmez alttaki linkten konuya ulaşabilirsin resimli anlatım mevcut
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...nimi-resimli-anlatim-16-10-2012-a-677217.html

dostum belle refresh için iphone müzik widgeti ekliyebilirmisin bu arada yerleşik bileşen hatası alıyorum

konu linkini verirmisin dostum. Ben orjinale yakın bir müzik widgeti yapmaya çalışıyorum onuda bekleyebilirsin![]()