[SymbianHacker] MaxiHACK - Belle Refresh İçin Hack, Avkon2, Tema Efekti Yapımı

bende güncelledim telefon sıfırlanınca yeni almış hissi veriyor

- - - Eklendi - - -

dostum hackledim yalnız şu exe dosyasınıda konuya eklesen iyi olur iki konuya girmek zor oluyor birde acemi olduğunu düşün

rapchi55

Üye
9. En son olarak İnstallServer Refresh dosyasını rompatcherı nereye kurduysanız o sürücüdeki patches klasörüne atın ve yamayı çalıştırın

hocam burayı anlayamadım hangi klasöre atcam ? e: ye kurdum ama bulamadım .s

dostum xplore ile C ye gir orada patches isimli klasörü görürsün zaten içine bırak dosyayı

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende güncelledim telefon sıfırlanınca yeni almış hissi veriyor

- - - Eklendi - - -

dostum hackledim yalnız şu exe dosyasınıda konuya eklesen iyi olur iki konuya girmek zor oluyor birde acemi olduğunu düşün

exe yi ekleyeceğim önerin için

- - - Eklendi - - -

mesela rompatcheri c ye kurduysan c de patches diye klasör oluşur. E ye kurduysanda e de oluşur. O klasörün içine at işte

- - - Eklendi - - -

veeee güncelledim

geçmiş olsun

veeee güncelledim

ertesi gün belle ye geri döndüm. nokia şöyle demeye çalışıyor. Siz kullanıcılar en iyisini yapana kadar biz bi halt edemeyeceğiz... resmen cwf olmuş forumdaki arkadaşlar bile daha iyi iş çıkarıyorlar

dostum avkon linkini duzeltetebilirmisin indiremiyorum da.ya da @enerden in eski konusundakilerle yapsam ayni olur mu

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

nokia baktı maxicep almış başını gidiyor, sorumluluğu bize devretti

güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

nokia baktı maxicep almış başını gidiyor, sorumluluğu bize devretti

aynen ya. komik duruma düşüyorlar. bir de metin saatinin ingilizce olması şaka gibi ya onu bile Türkçe'ye çevirememişler

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen ya. komik duruma düşüyorlar. bir de metin saatinin ingilizce olması şaka gibi ya onu bile Türkçe'ye çevirememişler

aynen ona çok sinir oldum Yeni widgette yüklenmiyor. Türkçeleştirmek için dosya taşıyıp durdum

- - - Eklendi - - -

ama benim wp8 lerden umudum var Nokia da öyle düşünüyor işte. O yüzden symbianla ilgilenmiyor artık

aseu_39

Üye
update error diyor norton-u yükleyince. Ne yapayim?
Telefonu nokia suiteden güncelledim,ondan ola bilirmi?

Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nokia sizlerin sayesinde ayakta duruyor. O boş gönderiyor sizler boşlukları dolduruyosunuz. Emeklerinize sağlık ...

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
norton mobile sorun çıkaranlar direk rompatcherı kursun sonra indirdiğiniz zipten çıkanları patches klasörüne atıp 6.adımdan devam etsin

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nokia sizlerin sayesinde ayakta duruyor. O boş gönderiyor sizler boşlukları dolduruyosunuz. Emeklerinize sağlık ...

rica ederim dostum güle güle kullan

Tepkiler: Bessonnitsa

MaxipmaN

Üye
patches diye bi klasör yok x plore yüklenmiyor