Symbian'dan Android'e!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ikinci el bir s2 belki bulursun.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia Neo v derim ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
zaten SII kafayı taktığım bir cihaz :) / birde HTC XE ve HTC XL var bunlar nasıl sizce acaba?

klongs

klongs

Üye
arkadaşta htc sensation xe vardı fena değildi arada hafif takılmalar oluyordu

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Kayseride ikamet ediyorum E7'nin kutusunu aldım elime kayserinin altını üstüne getirdim en fazla 600 TL veriyolar cihazıma, ama bilemiyorm cihazımı da seviyorum ama gel gör ki yetmio donmalar, yavaşlamalar vs vs ama biraz daha elimde tutmayı düşünüyorum cihazımı, hem şu an istesemde cihazımı satamam :( çünkü ekranının temassızlığı yüzünden Nokia Care Servisine verdim 1,5 haftadır serviste, hem elimde para da kalmadı takas yapıp üstünü tamamlayacak :'( / SII düşünüyordum, sonra HTC'nin ONE X, XE, XL, gibi cihazlarını inceledim onlarda var aklımda ama para para para o yüzden biraz daha bekleyeceğim, Babamın da dediği gibi bi telefon 1000 liraya satışa sunulur 3-6 aydan fiyatı yarıya düşer, bende bunu düşünerek hem cihaz fiyatlarıının düşmesini hemde Nokia'nın durumunun düzelip düzelmeyeceği işletim sistemi üzerinde tekrardan değişiklik yapıp yapmayacağını bekleyeceğim..

değişim kararın için üzüldüm. e7 güzel cihaz. ben çok memnunum. symbian da kim ne derse desin kullanışlı bir sistem. özellikle belle ile daha da iyi oldu. fp1 özelliklerinide ekledim benim için canavar oldu. ama karar senin tabi. şimdiden hayırlı olsun.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim lakin dediğim gibi şu an için durumum iyi olmadığı için değişim kararımı askıya aldım :( yani E7'm biraz daha benimle birlikte olcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt