Symbian'dan Android'e Geçtim (NokiaN8-00>LgOptimusWhiteP970)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Symbian'dan Android'e Geçtim (NokiaN8-00>LgOptimusWhiteP970)
Bugün ani bir kararla birden bire 280'le viraj döner gibi androide geçtim ilk izlenimlerimi paylaşacağım.
Açıkçası Android Symbian'dan iyiymiş zaten Lumia900 gelince onu alırım o zamana kadar android takılacağım artık.
*Ekran
Evet ekran açısından optimus n8'in kat kat üzerinde hem biraz daha büyük hemde nova teknolojisi kullanılmış ekran baya net optimus 4''inç n8 3.5''inç hassaslıkta fark yok ama optimus kesinlikle ekranda daha iyi.
*Arayüz
arayuz olarak n8inkisi daha basit kullanımı kolaydı mesela optimusta kapattığım şeylerden çıksamda açık kalıyor bu noktada kafayı yiyecem deli oldum hala 20 tane şey açık terledim bunnları kapatmayı bulamadım
*donanım
donanım olarak n8 daha iyiydi hafıza kartı girişi usb girişi hdmi falan baya alışmıştım şimdi sadece 2 gb hafıza var ve class seviyesi yüksek bir hafıza kartı almam gerekiyor :S ve n8 aliminyumdu bu plastik biraz daha korkarak tutuyorum elimde
*internet
internette optimus n8den daha iyi hem klavyesindeki harfler biraz daha büyük girişler sayfa geçişleri daha hızlı
*müzik
müzik performansında fark yok ikiside bu alanda eşit seviyede iyi hem kulaklık hem hoparlörde
*oyun
oyun için birşey diyemem n8de oyun oynamıyordum bundada oynamıyorum lumia900 alınca ondada oynamayacağım
*yazılım
eski bir symbiancı olarak maalesef symbianın android önün ezik kaldığını gördüm kullanım kolaylığı symbianda daha iyi ama ne bileyim android daha tercih edilebilir​

ve geldi sorulara örneğin symbianda bir sis dosyası vardı üzerine tıklardık yüklenirdi bunda bu olay nasıl ve mağaza olayı karışık ovide tıklardık kendi indirir kurardı işi bitince haber verirdi ve bu açık kalanları kapatma olayı delirmeden biri yardım edebilirmi ve bunda ana ekranları 2 ye indirmek istiyorum hem ramden kazanmak hemde bana yeterli bi kaçç şeye çabuk ulaşmak için 2 tane yeter bu sorulara yardım bekliyorum​

klongs

klongs

Üye
symbiandaki sis gibi apk var marketten x-plore indir apkyi telefona at kur açık kalanları kapatmak için advanced task manager yada go task manager var ana ekranı ikiye indirmek için go launcher Ex kullan

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
symbiandaki sis gibi apk var marketten x-plore indir apkyi telefona at kur açık kalanları kapatmak için advanced task manager yada go task manager var ana ekranı ikiye indirmek için go launcher Ex kullan
her biri için programmı indirmek gerekiyor normal kapatma yokmu

klongs

klongs

Üye
samsunglarda var ama lgyi bilmiyorum

---------- Eklendi @ 16:49:44 ---------- Yazıldı @ 16:49:29 ----------

bu arada hayırlı olsun

Symbianize

Symbianize

Üye
symbiana dön bence :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sağolasınız beyler symbian kolaydı ama bundada program çok seçenek bol neyse alışacağız

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alışırsın zamanla yeni şeyler denemek iyidir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
lumia900 bekliyorum bi aksilik çıkmassa alırım onu bunuda satarım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en güzeli :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt