|| Symbian'dan Android'e Terfi Edenler burada buluşalım Konu kirliligi olmasın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Symbian'dan Android'e Terfi Edenler burada buluşalım Konu kirliligi olmasın!

Evet arkadaşlar foruma şöyle bir baktığım da Android'e geçen yeni konu açıyor. Bu durum konu kirliligine neden olmaktadir.

Yillarca symbian kullanan ve çeşitli sebeplerle Android'e geçiş yapan arkadaşlar burda toplanalım.

Herkes yillarca kullandigi symbian'dan vazgecip android'e geçiş hikayesini anlatabilir mi? Görelim bakalim symbian'dan uzaklasma hikayemiz birbirine ne kadar benzeyecek?

sataer

Üye
Nokia dan android yerine symbiandan android desek daha mantıklı ben de yıllardır symbian kullandım ve yakında meego ya geçiyorum

Tepkiler: Niizuma.Eiji
Bende Symbian'dan android'e geçtim her iki işletim sistem hakkında sorunuz olursa bilgim yettiğince cevaplayabilirim.Arkadaşın dediği gibi Nokia yerine Symbian dersek daha doğru olur başlık.

MasteLaa

Üye
Nokia Android kullanmadığı için sorun olmaz bence Konu bence üst konu olsun.. Kalabalık olmasın artık... Hatta şöyle de olabilir '' Android'e Geçenler '' diye de olsa daha kapsamlı olur

Tepkiler: sphone ve avcitalip
Nokia Android kullanmadığı için sorun olmaz bence Konu bence üst konu olsun.. Kalabalık olmasın artık... Hatta şöyle de olabilir '' Android'e Geçenler '' diye de olsa daha kapsamlı olur

Ama Wp MeeGo falanda kullanıyor konu içerisinde Symbian var sadece.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu tam yerinde olmuş

Bende Symbian S60v5'ten Android'e geçmek zorunda kaldım. Almak istediğim telefonda Android yüklü ben ne yapayım Yani telefonun donanımı tam istediğim gibiydi, Android yüklü geliyordu.

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

aynen öyle
Nokia=symbian

Eee nasıl gidiyor Android telefonlarla hayat

Ben de symbianı(nokia n8'imi) bırakıp bugün itibariyle androide(samsung galaxy s3'e) geçtim.Symbianın hantallığından sıkılmıştım bu telefon uçak gibi geldi

khytr89

Üye
5800 ı anneme verdim tek adam akıllı çalışır yanı yes'i - no'su.. şu an w ile hayat gayet güzel.. ama şunu itiraf edeyim 5800 ın çift hoparlörü kendini arada özletiyor (daha demin kendi konusunda nokiayı çökertmiş biri yazıyor bunu )

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

arada bir nostalji yapıp Nokia ya donulebilir tabi ne de olsa eski emektar...

beyler ızıcık daha sabridin bende geliyom aranıza ama şimdilik dişimi sıka sıka symbian'dayım

MasteLaa

Üye
Azcık insaf mübarekler benim telefonda işletim sistemi bile yok

ben de n8 le one x i bir arada kullanıyorum

N95 8gb'm sybıan tablet pc m android ben ne yapmalıym ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...