Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
millet hıc sahıp olmadıgı marketlerden2 dakıka baktıgı urunler hakkında nekadar cok ahkam kesıyor ya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
millet hıc sahıp olmadıgı marketlerden2 dakıka baktıgı urunler hakkında nekadar cok ahkam kesıyor ya
Senin elindeki gio'yu senden fazla kullandım semih.
Diger markalarda öyle ideos x5 alan yok etrafımda olacagınıda sanmam ama kalitesi belli ediyor kendini ilk bakısta..

blackaid

blackaid

Üye
en iyisini yapmıssın symbian bitti artık nokia windows mobile anlaştı zararda zaten satışları düştü uygulamalarında iş yok oyun desen belli oyunlar var android sürekli yeni oyunlar uygulamalar çıkarıyor üstekli nokia işlemcisi düşük telefonlarını pahalı pahalı satıyor yok anna gelecek yeni telefonu çıkacak onumu bekliyecez

• Beğen
Tepkiler: nonamex
xserhatx

xserhatx

Üye
bu nokia 500 den mi bahsediyosunuz 1:30-1:35 e dikkat nasıl kasılıyor anlamadığınız bişey var symbian anroidle yarışamaz gerek kullanım kolaylığı gerek arayüz-gerek temaları-oyunları-programları... symbian ya kökten bi değişikliğe gidip stabil bi işletim sistemi yapacak yada wp7 gibi işletim sistemlerinin altında ezilecek..

[video=youtube;24xPEo0FFlY]http://www.youtube.com/watch?v=24xPEo0FFlY&feature=player_embedded#at=98[/video]

ohyşş senin fayfhandırıd diyen azını yerim ne güzel kız bu :d:

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
xserhatx

xserhatx

Üye
Jest ve mimikleri çok güzel ya bütün telefonları bu kız tanıtsın FAYFANDIRITTTT (L)(L)(L)(L)(L)(L)

blackaid

blackaid

Üye
Larismus

Larismus

Üye
ben hala symbian :( darısı basımıza artık :) bir android de ben isterim :D

Nef'i

Nef'i

Üye
kız için ayrı bi konu açın :d:

nonamex

Üye
Konu C7 ve Samsung galaxy sl ile basladi, ondan sonra ideos x5 , gio kalitelidir, kalitesizdir tartismasina dondu de ne ara Nokia 500'u tanitan kizin guzelligine geldi ben kacirdim :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
O gıcırtı suan yok arkadasım.X6'nın kapak tasarımı harika görsel birsey ve bana kalırsa tasarımı en iyi telefonlardan.
Tasarımın farklı olması o kapagın üst tarafını biraz açıkta bırakıyor.Senin dedigin gibi gıcır gıcır bir ses yok.Haa bide kapagın kalitesi bile belli oluyor bastırdıgında.Esnek ve çizilmez.

Savundugun telefonu arastır iste biraz içine bakıp alma.Telefonun yapısı kalitesiz bir düser iki düser üçüncüde telefonun parçalarını yarım saatte toplarsın.Biraz açın gözünüzü bu telefon neden bukadar ucuz diye.
Memnunsanız bu tartısmalar benim ayıbım olsun konuyuda daha fazla uzatmayalım.
Adam androide geçmis memnun ordan devam edelim..

Suan olmasını demiyorum arkadaşım ilk çıkan x6 larda varmış ondan bahsediyorum herkesin zevki benimde x5 hoşuma gidiyor.Ben telefonun kutusunu bile açmadan aldım hiç kullanmamıştım hatta telefonu canlı canlı görmemiştim bile araştırmalarım sonucu aldım ve iyikide almışım benim amacım telefonun reklamını fln yapmak değil yapmamda zaten senin konuşmaların için ben yazmaya başladım çin çan çon diyosun her mesajında gördüm onu bundan bi önceki konudada tartıştık kapatalım dedin kapattık üstelemeye gerek yok ama sen bu konudada çan çin çon dedin bende ondan girdim konuya bu kadar ucuz olmasının sebebi huawei kendi adı altında ilk defa bu telefonu sattı sonuçta bi fedakarlık yapmak zorundaydı kimse gidip samsung htc gibi markalar varken bu telefonu almazdı onların fiyatında olsaydı.Adamların amacı bu pazar payı yapıcakki sonradan yine türkiyeye telefon satsın ve dediğiniz gibi çinde işcilik ucuz olduğu için daha düşük maliyetli üretiliyor telefonlar onunda etkisi var samsung nokia iphone gibi telefonlar marka parasıda koyuyor ama bu markada öyle bişey yok telefonun hiçbiyerinde huawei yazmıyor zaten.

eç038

eç038

Üye
helal olsun size.. en iyisini yapmışınız... flash 10 yeter yaaa androide geçmek için...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Suan olmasını demiyorum arkadaşım ilk çıkan x6 larda varmış ondan bahsediyorum herkesin zevki benimde x5 hoşuma gidiyor.Ben telefonun kutusunu bile açmadan aldım hiç kullanmamıştım hatta telefonu canlı canlı görmemiştim bile araştırmalarım sonucu aldım ve iyikide almışım benim amacım telefonun reklamını fln yapmak değil yapmamda zaten senin konuşmaların için ben yazmaya başladım çin çan çon diyosun her mesajında gördüm onu bundan bi önceki konudada tartıştık kapatalım dedin kapattık üstelemeye gerek yok ama sen bu konudada çan çin çon dedin bende ondan girdim konuya bu kadar ucuz olmasının sebebi huawei kendi adı altında ilk defa bu telefonu sattı sonuçta bi fedakarlık yapmak zorundaydı kimse gidip samsung htc gibi markalar varken bu telefonu almazdı onların fiyatında olsaydı.Adamların amacı bu pazar payı yapıcakki sonradan yine türkiyeye telefon satsın ve dediğiniz gibi çinde işcilik ucuz olduğu için daha düşük maliyetli üretiliyor telefonlar onunda etkisi var samsung nokia iphone gibi telefonlar marka parasıda koyuyor ama bu markada öyle bişey yok telefonun hiçbiyerinde huawei yazmıyor zaten.

Dediklerine bir sayfa cevap atarım ama gerek yok uzatmaya.
Son birsey söylüyorum huawei'yi takip edin bakalım baska model çıkardıgında pahalı mı olacak ??

İyi forumlar arkadasım..

'Patron

'Patron

Üye
videoları açmanın adobe flashla alakalı olduğunu değilde android-symbıanla alakalı olduğunu sanıyosan yazık sana.

Dampierre

Dampierre

Üye
Ben elime hiç android li telefon almıyorum ki symbiandan soğumayayım :

----------Eklendi @ 00:40:17 ---------- Yazıldı @ 00:39:15 ----------

Konu C7 ve Samsung galaxy sl ile basladi, ondan sonra ideos x5 , gio kalitelidir, kalitesizdir tartismasina dondu de ne ara Nokia 500'u tanitan kizin guzelligine geldi ben kacirdim :ehe

kız ciden güzel ama sırf kız için tüm videoyu izledim :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Dediklerine bir sayfa cevap atarım ama gerek yok uzatmaya.
Son birsey söylüyorum huawei'yi takip edin bakalım baska model çıkardıgında pahalı mı olacak ??

İyi forumlar arkadasım..

Piyasaya iyice oturana kadar ucuz olacağına eminim.Ayrıca istediği kadar ucuz olsun kaliteli sonuçta kaliteyi ucuza almış olduk.Bidahaki telefonumda büyük ihtimal yine huawei olacaktır.Atıp atmamak senin elinde sende cevap atarsan bende atarım senin diyeceklerine sayfalarca cevap atarım bende ama uzatmayalım.Sanada iyi forumlar.

orhanparlak

orhanparlak

Üye
onerebılecegım telefon huawei ideos x5 al kafan rahat eder kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt