Ranez
Üye
Symbiandan Androide geçtim, mutluyum :)
Nokia C7 sahibiyim, başlık açmıştım tavsiye için ama nedense kilitlenmişti. Bende zaten galaxy sl almaya karar verdiğimi yazacaktım zaten..
Gidip dün Samsung Galaxy SL aldım, bugün 2. günü şöyle söyleyeyim. Gidip Nokia C7'ye verdiğim her kuruşa acıdım. Nokia C7 smartphone'sa, bu telefon herhalde EinsteinPhone falandır. Facebooktan video izlemek için eziyet çektiğim vakite acıdım, Androidde mis gibi donma kasma olmadan facebooktan video izlemek varmış
Şimdiden 4-5 tane HD oyun kurdum, Miami vindication'a falan hayran kaldım, Symbian'da az sayıda hd oyun, bol sayıda saçma sapan java oyunlar.. SL'den sonra Nokia C7'yi elime alasım, o korkunç yavaş menüye giresim gelmiyor. Android Symbiandan 3 kat daha hızlı.. Yarın götürüp bir telefoncu bulup satıp da kurtulayım şu C7'midir nedir..
Nokia'dan şaşmazım. Symbian öldü, devri geçti derlerdi inanmazdım. Şimdi anladım neden öyle dediklerini
Sizede elinizeki o telefonlardan kurtulup Android'li bir telefon almanızı tavsiye ederim. Anna'ymış güncellemeymiş yalan bunlar Nokia'nın kandırması.. Geçin Androide keyfinizi yaşayın. 
Bir daha asla Nokia almayacağım..
Gidip dün Samsung Galaxy SL aldım, bugün 2. günü şöyle söyleyeyim. Gidip Nokia C7'ye verdiğim her kuruşa acıdım. Nokia C7 smartphone'sa, bu telefon herhalde EinsteinPhone falandır. Facebooktan video izlemek için eziyet çektiğim vakite acıdım, Androidde mis gibi donma kasma olmadan facebooktan video izlemek varmış
Şimdiden 4-5 tane HD oyun kurdum, Miami vindication'a falan hayran kaldım, Symbian'da az sayıda hd oyun, bol sayıda saçma sapan java oyunlar.. SL'den sonra Nokia C7'yi elime alasım, o korkunç yavaş menüye giresim gelmiyor. Android Symbiandan 3 kat daha hızlı.. Yarın götürüp bir telefoncu bulup satıp da kurtulayım şu C7'midir nedir..Nokia'dan şaşmazım. Symbian öldü, devri geçti derlerdi inanmazdım. Şimdi anladım neden öyle dediklerini
Sizede elinizeki o telefonlardan kurtulup Android'li bir telefon almanızı tavsiye ederim. Anna'ymış güncellemeymiş yalan bunlar Nokia'nın kandırması.. Geçin Androide keyfinizi yaşayın. 
Bir daha asla Nokia almayacağım..