Symbian'da Olmayan Program Ve Oyunları Biz Yazsak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'da Olmayan Program Ve Oyunları Biz Yazsak
symbian da oyun ve program kısıtlı. olmayan program ve oyunları symbiana yazabilirmiyiz?
örneğin:instagram,temple run ...vs. gibi

aleranol

aleranol

Üye
Onu cihani sultan kardeşime yazacaksınız. Adam where is my water yaptı.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Öncelikle yazalım diyorsun, ona şunları söylemek gerekir; iyi derecede C bilmek sonrada iyi derecede C++ bilmek gerekir. Tabi bunlarda yetmez, oyun olduğu için grafik bilmek, sesde olacağı için iyi bir kulak ve müziğe yatkın biri lazım. Tabi bu küçük çaplı bir oyun, oyunun detayı fazla olsun görselliği iyi olsun diyorsan bir düzine insana gerek var.
İkinci bir yolda var tabiki, flash bilmen yeterli..

CABBAR

CABBAR

Üye
symbian da oyun ve program kısıtlı. olmayan program ve oyunları symbiana yazabilirmiyiz?
örneğin:instagram,temple run ...vs. gibi

Cihani sultan'in bi grubu var onunla ilgili yeniden yazmak değil de port etmek amaçlı. Ona bi pm at istersen.

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar symbiana program yazmak isteyenlere qt ve qml dillerini öğrenmelerini öneririm. Daha kolay uygulama yazabilirsiniz. İlla C ve c++ bilmeye gerek yok.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
arkadaşlar symbiana program yazmak isteyenlere qt ve qml dillerini öğrenmelerini öneririm. Daha kolay uygulama yazabilirsiniz. İlla C ve c++ bilmeye gerek yok.

Qml Sınırlı :) Ayrıca Qt İçinde C++ Bilmek Gerekir Ki Basit Bi Uygulama Yapılmayacak, Oyun Sonuçta.

akinorta

Üye
instagram yapamazsın
temple run yapamazsın

instagramdan foto çeken uygulama yaparsın yani sadece izlersin ama upload yapamazsın efekt uygulayamazsın. (şimdilik çünkü şuan kapalı) temple run çakmaları var ama neye yarar

- - - Eklendi - - -

amaaaa cihani sultana danışırsan where is my water perry ve temple run dahi yapabilirsin :)

pRime.

pRime.

Üye

Qml Sınırlı :) Ayrıca Qt İçinde C++ Bilmek Gerekir Ki Basit Bi Uygulama Yapılmayacak, Oyun Sonuçta.

ben oyunlar için demedim. :) qml'in sınırlı olduğunu sanmıyorum. n9'da qml ile yazılmış harika uygulamalar var.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kızma ama kızlara yazmıyosun arkadasım. Osye uygulama yazmaktan bahsediyosun. Tek kişiyle yapılması kolay değil.

alaStar

alaStar

Üye
Biride dememişki birkaç c++ ve flash bilen arkadaşlarla birleşsek zamanımızı ayırsak yaparız, herkes yapamazsın edemezsin havasında birkaç arkadaş hariç ,yapanlar bunu anne karnında öğrenmedi küçük uygulamalarla başladılar sonra ekip kurdular ..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
haklısın ama çoğumuz farklı şehirlerde. Baya plan program lazım...

aliosman166

aliosman166

Üye
oyunu bırakın öncelikle program lazım androidde ve ios ta bulunan önemli uygulamaların yazılması lazım.. oyundan daha kolay ve daha önemlidir bence..

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Biride dememişki birkaç c++ ve flash bilen arkadaşlarla birleşsek zamanımızı ayırsak yaparız, herkes yapamazsın edemezsin havasında birkaç arkadaş hariç ,yapanlar bunu anne karnında öğrenmedi küçük uygulamalarla başladılar sonra ekip kurdular ..

Çok haklısın konu başlığında yazmış ama zaten bunun için bi grup var maxiport adında

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
haklısın ama çoğumuz farklı şehirlerde. Baya plan program lazım...

Olması gereken noktaya değindin.Bu iş yürürse tek tabanca değil kalabalık bir kadronun elinde mevcuttur.Bir planla bilen yada gönüllü olacak arkadaşların ki bende istiyorum uygun bir şehirde buluşmaları devamında kendilerini 1 aya varacak süreye ayarlamalıdırlar.Tabi birde maddi boyutunu göz ardı etmemek lazım verilecek gider geri dönecek uygulama bu algıda insanı rahatlatmalı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben bildiğim her şeyi söyledim,nasıl yaptığımı anlattım.konu açtım ilgi olmayınca grup açtım.elimde imkan olsa yaparım ama yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt