symbian da oyun ve program kısıtlı. olmayan program ve oyunları symbiana yazabilirmiyiz?
örneğin:instagram,temple run ...vs. gibi
arkadaşlar symbiana program yazmak isteyenlere qt ve qml dillerini öğrenmelerini öneririm. Daha kolay uygulama yazabilirsiniz. İlla C ve c++ bilmeye gerek yok.
Ayrıca Qt İçinde C++ Bilmek Gerekir Ki Basit Bi Uygulama Yapılmayacak, Oyun Sonuçta.
Qml SınırlıAyrıca Qt İçinde C++ Bilmek Gerekir Ki Basit Bi Uygulama Yapılmayacak, Oyun Sonuçta.
qml'in sınırlı olduğunu sanmıyorum. n9'da qml ile yazılmış harika uygulamalar var.Biride dememişki birkaç c++ ve flash bilen arkadaşlarla birleşsek zamanımızı ayırsak yaparız, herkes yapamazsın edemezsin havasında birkaç arkadaş hariç ,yapanlar bunu anne karnında öğrenmedi küçük uygulamalarla başladılar sonra ekip kurdular ..
haklısın ama çoğumuz farklı şehirlerde. Baya plan program lazım...
ben bildiğim her şeyi söyledim,nasıl yaptığımı anlattım.konu açtım ilgi olmayınca grup açtım.elimde imkan olsa yaparım ama yok.

ben bildiğim her şeyi söyledim,nasıl yaptığımı anlattım.konu açtım ilgi olmayınca grup açtım.elimde imkan olsa yaparım ama yok.
biz her türlü imkanı sağlarız kardeşim.
Bilgisayarda bunları yapmama izin vermiyor abim.Bilgisayar abimin o yüzden.Bilgisayarda bunları yapmama izin vermiyor abim.Bilgisayar abimin o yüzden.

Bilgisayarda bunları yapmama izin vermiyor abim.Bilgisayar abimin o yüzden.