Öneri Symbiancılar Hangi Yabancı Dizileri İzliyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
Symbiancılar Hangi Yabancı Dizileri İzliyorsunuz?
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden foruma girmiş bulunmaktayım. Uzun zamandır film dizi merakı sardığı için malum forumu boşlamıştım ve şimdi karşınızdayım. Sizden izlediğiniz ve beğenerek takip ettiğiniz yabancı dizileri önermenizi istiyorum tabi sebepleriyle birlikte aydınlatıcı olursa sevininirim...:)

blmadmemre

blmadmemre

Üye
the walking dead kesin izle, böyle kurgu daha görülmedi dizi tarihinde :D

• Beğen
Tepkiler: arslanla
ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
Bırak yabancı dizileri ya boş diziler görüntü güzelde ne konu nede ruh var harcadığın vakte yazık.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arrow'u izlemeni tavsiye ederim harika bir dizidir.
Ayrıca @ahmetcalabala sana boş gelse de bana göre en dolular Amerikan dizileri esas Türk dizilerinde hiçbir numara yok.Amerikan dizilerinde de gidip Originals,Vampir Günlükleri filan izlersen tabi boş gelir çok daha özel diziler var Spartacus,Fringe,Arrow gibi...

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Arrow candir.
Toplam 41 bolumu var yetismen uzun surmez.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Arrow'u izlemeni tavsiye ederim harika bir dizidir.
Ayrıca @ahmetcalabala sana boş gelse de bana göre en dolular Amerikan dizileri esas Türk dizilerinde hiçbir numara yok.Amerikan dizilerinde de gidip Originals,Vampir Günlükleri filan izlersen tabi boş gelir çok daha özel diziler var Spartacus,Fringe,Arrow gibi...
Tvd boş dizi değil bence :/
Awkward, Revolution, Teen Wolf, South Park tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Cihanî Sultan
freestyleminds

freestyleminds

Üye
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden foruma girmiş bulunmaktayım. Uzun zamandır film dizi merakı sardığı için malum forumu boşlamıştım ve şimdi karşınızdayım. Sizden izlediğiniz ve beğenerek takip ettiğiniz yabancı dizileri önermenizi istiyorum tabi sebepleriyle birlikte aydınlatıcı olursa sevininirim...:)
The Tomorrow People
Helix
Game of Thrones
Supernatural
Grimm
The Mentalist
Da Vinci Demons
Agent of S.h.i.e.l.d
Almost Human
Black Sails
Arrow
Fringe
Revolution
...
Nasıl bir dizi istiyorsun, ne tarz seversin sen onu söyle :)

Son düzenleme:
  • Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
bir Allah'in kulu bile Breaking Bad dememis. Boyle bi dizi gelmedi,gelmeyecek sahsen:D

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Dediğiniz gibi esas türk dizileri boş en iyi dizileri amerikanlar çekiyor bu devirde. Game of thrones, breaking bad ve spartacus te karar kıldım şuanlık. Tavsiyelerinizi bekliyorum romantik komedi ve fantastik tür hariç herşeyi önerebilirsiniz bu arada ama az açıklama yaparsanız iyi olur bu arada supernatural mı arrow mu sizce?:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Dediğiniz gibi esas türk dizileri boş en iyi dizileri amerikanlar çekiyor bu devirde. Game of thrones, breaking bad ve spartacus te karar kıldım şuanlık. Tavsiyelerinizi bekliyorum romantik komedi ve fantastik tür hariç herşeyi önerebilirsiniz bu arada ama az açıklama yaparsanız iyi olur bu arada supernatural mı arrow mu sizce?:)
Supernatural da iyi ama uzun.Ayrıca konu açısından bir Arrow etmez bence.

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
prison break nasıl sizce ilk 2 sezonu çok iyi diyolar sonrası fena değilmiş başlıyım mı?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
BRKTNL

BRKTNL

Üye
prison break nasıl sizce ilk 2 sezonu çok iyi diyolar sonrası fena değilmiş başlıyım mı?
Onu tavsiye ederim sürükleyici bir yapıttır. Bütün sezonları güzel bence adamlar son final bölümünü sinema olarak çektiler. İzlemediysen Walking Dead öneririm. Bi de American Horror Story var, seversen bu tarz da :)

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
The walking dead izledim gerçekten üst düzey. Prison break başlamaya karar verdim. American horroru araştırayım biraz...:)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
bbakkus

bbakkus

Üye
supernaturalı gayet beğeniyorum daha yeni 2. Sezona geçtim gayet iyi ondan öncede How i met your mother izledim 3.sezonda sıkıldım bıraktım

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
supernatural ergen kız dizisi diyorlar bu yüzden ondan vazgeçtim. Breaking bad spartacus game of thrones prison break true blood izlemeye karar verdim teşekkürler değerli yorumlarınız için...:)

punemr123

punemr123

Üye
supernaturalı gayet beğeniyorum daha yeni 2. Sezona geçtim gayet iyi ondan öncede How i met your mother izledim 3.sezonda sıkıldım bıraktım
Nasil sıkıldin ya ben hala yarila yarila izliyom