spartuas Üye SilentOne' Alıntı: eyw reiz ccc indirem direk bakem buluyomu Genişletmek için tıkla ... bişi değil reis. Olur tabiki de
SilentOne' Alıntı: eyw reiz ccc indirem direk bakem buluyomu Genişletmek için tıkla ... bişi değil reis. Olur tabiki de
emoli821 Üye FastBreaker' Alıntı: menü de müziğin içinde Genişletmek için tıkla ... C7 Anna müzik menüsünde.Ayrıca Ovi mağazada da var.5 TL öderseniz sınırsız kullanabilirsiniz.Ücretsiz ayda 5 şarkı sınırı var.
FastBreaker' Alıntı: menü de müziğin içinde Genişletmek için tıkla ... C7 Anna müzik menüsünde.Ayrıca Ovi mağazada da var.5 TL öderseniz sınırsız kullanabilirsiniz.Ücretsiz ayda 5 şarkı sınırı var.
Apple iPhone4 Üye Konu Sahibi emoli821' Alıntı: C7 Anna müzik menüsünde.Ayrıca Ovi mağazada da var.5 TL öderseniz sınırsız kullanabilirsiniz.Ücretsiz ayda 5 şarkı sınırı var. Genişletmek için tıkla ... Peki SoundHound'u indirdim. Manuel yolla. ama Upgarade(Yükselt) Menüsüne basınca 4.99 $ Yazıyor. hem türkçe şarkılarıda buluyor. acaba 30 günden sonra o programda mı sınırlı olacak. ----------Eklendi @ 12:42:11 ---------- Yazıldı @ 12:37:04 ---------- http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/soundhound-inc-soundhound-v3-01-5-s60v5-s-3-signed-543897.html Buradan İndirdim ben Soundhound'u indirip incelerseniz sevinirim Bu arada Sensation 'a Teşekkürler.
emoli821' Alıntı: C7 Anna müzik menüsünde.Ayrıca Ovi mağazada da var.5 TL öderseniz sınırsız kullanabilirsiniz.Ücretsiz ayda 5 şarkı sınırı var. Genişletmek için tıkla ... Peki SoundHound'u indirdim. Manuel yolla. ama Upgarade(Yükselt) Menüsüne basınca 4.99 $ Yazıyor. hem türkçe şarkılarıda buluyor. acaba 30 günden sonra o programda mı sınırlı olacak. ----------Eklendi @ 12:42:11 ---------- Yazıldı @ 12:37:04 ---------- http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/soundhound-inc-soundhound-v3-01-5-s60v5-s-3-signed-543897.html Buradan İndirdim ben Soundhound'u indirip incelerseniz sevinirim Bu arada Sensation 'a Teşekkürler.
okitox Üye shazam türkçe müzikleri buluyor arkadaşlar, emre aydın-son defa isimli parçaydı ilk denediğim ve bulmuştu...
shazam türkçe müzikleri buluyor arkadaşlar, emre aydın-son defa isimli parçaydı ilk denediğim ve bulmuştu...