bulutsuzgece
Üye
Eheh s2 diyeceğim de tasarım çöp.
Beklentilerin cep telefonu için en ideal beklentiler :-) Ama yanlış markadan bekliyorsun gibime geliyor. Nokia henüz çekirdek kavramıyla ilgileniyormuş gibi değil gördüğüm kadarıyla ne yazık ki. Umarım olur tabi, beni androide sevk eden şey nokianın donanım kıtlığı zaten.
İnşallah beklediğin özelliklerde telefonuna bir an evvel sahip olusun kardeşim. :-) Tercihin Samsung olsun bana sorarsan.WP7 ve 7.5 çift çekirdeği desteklemediğinden Nokia'nın "Çekirdek Açılımı" için WP8'i beklemesi gerekiyor.
WP8'de önümüzdeki 1-2 ay içinde piyasada olacak.
Hemen ardından da Nokia, Samsung, HTC ve Huawei'nin WP8 sistemli, çift ve dört çekirdekli yeni modellerini göreceğiz. Artık hangisi 4.0" ekran ve diğer istediğim özellikleri barındırırsa onu alacağım
İnşallah beklediğin özelliklerde telefonuna bir an evvel sahip olusun kardeşim. :-) Tercihin Samsung olsun bana sorarsan.
Mecburen Nokia'nın sonbaharda çıkacak WP8'li modellerini bekliyorum.
İnşallah Samsung gibi abartıp 4.8", 5.0" boyutlarına falan çıkmazlar.
Şöyle babalar gibi 4.0" süper amoled ekran (gorilla glass), çift yada dört çekirdek 1.5ghz işlemci, WP8 işletim sistemi, 8MP Flaşlı Kamera, 1 GB Ram, Wifi, 3G, GPS, Radyo, Bluetooth, NFC...
Daha büyüğünü yada daha özelliklisini istemez. Daha ne olsun
Not: Ekim ayı civarında HTC'nin "Accord" isminde WP8'li ve bu özellikte bir telefonu çıkacakmış sanırım. Ama ekran boyutu ne olacak orasını bilmiyorum
Valla kardeşim, bana sorarsan hiç birşey değil de eğer iphone yeni telefonunda samsung exynos işlemci kullanacaksa vardır bildikleri diyeyim. Yani wp alanında da muazzam bir soluk katacaktır diye düşünüyorum. Son sırayı alması bile iyi sayılır senin listende :-D Çok sağol kardeşim kardeşim Allah razı olsun. :-) Telefablet diyoruz kısaca ;-)
Wpde 4 çekirdek değil 8 çekirdek olsa bence yine çöp
Tek elle kullanıyorum benbenim için ideal. Tablet hybrid phone
Yuh artık. O nasıl bir el, nasıl bir parmaktır?
WP8 konusunda ise erken konuşuyorsun bence.
Sistem ve modeller hele bir piyasaya çıksın. O zaman belli olur neyin çöpe gideceği
Sağolasın kardeşim.Hayırlı olsun SIII güzel cihaz..
asigsasi' Alıntı:Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni,sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...
Yeterki yürekli ol,tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz...
şiir gerçekten güzelmiş
wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?