Tavsiye Symbian?

Sponsorlu Bağlantılar

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi
Symbian?
Evet arkadaşlar symbianda yolun sonu göründü ne dersiniz telefonu değiştirelim mi yoksa symdroidin yapılmasını mı bekleyelim?Önerileriniz benim için önemli.
Bu arada telefon seçiminde androidin alt düzey telefonlarına para vermek istemiyorum üst düzey telefonlarıda çok pahalı 2. el bir lumia 520 düşünüyorum ne dersiniz?

fatih54102

fatih54102

Üye
symdroid fake.
elinden bir an önce çıkar yoksa zaten para etmeyecek yakında.
Türkiye için en iyi fiyat performans telefonu da "General mobile discovery" dir.
ama ben olsaydım 2 yıl daha bekleyip 64bit arm işlemciye sahip telefon alırdım.lumia 520 kullanışlı telefondur alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
caglar b

caglar b

Üye
Telefonu uygulama ve oyun amaçlı kullanmıyorsan symbian yeterli, yok ben uygulama oyun istiyorum diyorsan, yogurdu üfleyerek ye ve üzerinde nokia yazan bir cihaz alma. Tavsiyem gmd olacak, nokia 701 imi ölü fiyata sattım ve aldım çok memmunum

ellimin kori

ellimin kori

Üye
    Konu Sahibi
Ben General mobile discovery almayı düşünmüyorum böyle idareten ucuz bir şey arıyorum ilerisi Apple alacağımda şu an durumum müsait değil lumia 520 yi beğendim ama nasıldır bilmiyorum?

caglar b

caglar b

Üye
Ben General mobile discovery almayı düşünmüyorum böyle idareten ucuz bir şey arıyorum ilerisi Apple alacağımda şu an durumum müsait değil lumia 520 yi beğendim ama nasıldır bilmiyorum?
İdareten iyidir, bide o fiyata vodafone smart mini var onuda tavsiye ederim

MaxipmaN

Üye
oyunda az olduğuna göre wpde 520yede desteği erken keserler bence sen daha iyi model almak için bekle

BRKTNL

BRKTNL

Üye
o fiyatlarda sony xperia u var özellikleri iyi ve android 4.1 vardı sanırım

Takipçi Satın Al

Üst Alt