Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Emrgncy
Üye
Yamaların renginin yeşil olması aktif olduğunu gösterir, o nedenle yeşil olması gerekir..
toprak00
Üye
yok malesef benimkisi hack len medi
kekeme14
Üye
teşekkür ederim sonunda oldu mp4 filmi izlemek için converterlerle uğraşmadan direk tele hangi programı kurarak izleyebilirim ?
Link e tıkla ve zip dosyasını indir. Zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsınmı ? diye sorarsa evet de.
rompatcher uygulamasını çalıştır, içinde artık üç yama göreceksin üçünü de aktif et, hack işlemin artık tamamır...
ugurseda
Üye
Dediğiniz tüm işlemleri yaptım..patches klasöründe 3 yama var intallerserver.exe yi sys/bin içine attım. Rom patcher da 3 yama gözüküyor ama 2 si kırmızı 1 i yeşil oluyor.
Dediğiniz tüm işlemleri yaptım..patches klasöründe 3 yama var intallerserver.exe yi sys/bin içine attım. Rom patcher da 3 yama gözüküyor ama 2 si kırmızı 1 i yeşil oluyor.
telefonun işletim sistemine uygun install dosyasını C:/sys/bin konumuna attıysan rompatcher dan sadece open4all yamasının aktif yani yeşil olması yeterli zaten..
unsigned uygulamayı yükleme yapıyorsa hack işlemin tamam demektir
telefonun işletim sistemine uygun install dosyasını C:/sys/bin konumuna attıysan rompatcher dan sadece open4all yamasının aktif yani yeşil olması yeterli zaten..
unsigned uygulamayı yükleme yapıyorsa hack işlemin tamam demektir