Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

okanozkn

Üye
ayarlar>tel. yönetimi>sil ve geri yükle.Bilmiyorum kayboldu birden nasıl halledicez bunu.Fabrika ayarlarına dönüncede yok.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
o klasör rompatcher ile beraber oluşur, rompatcher uygulaması duruyor mu?

okanozkn

Üye
duruyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü yine x-plore ile C:/ kök dizinine at.
rompatcher ı çalıştır ve içindeki üç yamayı da aktif et ve unsigned bir uygulama yükle yüklenirse tamamdır..

okanozkn

Üye
tamam hallettim.teli sıfırlayıp tekrar işlemleri yaptım oldu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun o zaman...

chan.oz

chan.oz

Üye
kardeşim nortonu explore işini hallettim rompatcher de de iki buton da yeşil ama gene de sertifika sorunu veriyo yaparken bütün işlemleri sırasıyla yaptım bi sorun da çıkmadı sorun ne olabilir? Model c6-01 belle

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim nortonu explore işini hallettim rompatcher de de iki buton da yeşil ama gene de sertifika sorunu veriyo yaparken bütün işlemleri sırasıyla yaptım bi sorun da çıkmadı sorun ne olabilir? Model c6-01 belle

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü yine x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de..

Rompatcher ı çalıştır içindeki üç yamayı da aktif et tamamdır..

metin1046

Üye
bu en son verdiğin dosyaları yükleeyince oldu teşekkürler
c7 belle

yusufgiderim

Üye

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü yine x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de..

Kardeşim olmu sonunda ya oldu vallahı çok Saol kaç aydır uğraşıyordum çok teşekkür ederim :) c6-01

chan.oz

chan.oz

Üye

bu sefer oldu . Eyvallah kardeşim Saol. Emeğine sağlık

acil yardım

Üye
hocam n97 mini var v30,0,004 güncelleme indirdim ama türkçe dil paketi yok ne yapmalıyım rm-555 şimdiden teşekkürler

acil yardım

Üye
ordan oldu zaten bu 4 dil şeçenegi var başka yok hocam yardımcı olursanız sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ordan oldu zaten bu 4 dil şeçenegi var başka yok hocam yardımcı olursanız sevinirim
önce navifirm ile orjinal dosyalara ulaşabiliyorduk ama navifirm desteği kesildi, sitede orjinal dosyaların olduğu bir konu olacaktı sanırım. ordan orjinal dosyaları bulup phoenix ile orjinal dosyaları flash layabilirsin..orjinal dosyalara burdan ulaşabilirsin

KABUS_61

Üye
teşekkürler 5800 xpress music v60.0.003 olumlu sonuç verdi

acil yardım

Üye
olmuyo hocamyardımcı olursanızhangi dosyayı indiricam o siteden hocam

Üst Alt