Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Neden görünmediğine anlam veremedim...

Eğer E:/ kök dizininde patches klasörü varsa o klasörde de bir dene, birde attıktan sonra telefonu restart yap bakalım, hala olmuyorsa bende çözüm kalmadı başka..

DJ SNN

DJ SNN

Üye

Eğer E:/ kök dizininde patches klasörü varsa o klasörde de bir dene, birde attıktan sonra telefonu restart yap bakalım, hala olmuyorsa bende çözüm kalmadı başka..
tamam deniyim bi teşekkürler

E:/ de sys bin var orda deniyimmi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tamam deniyim bi teşekkürler
E:/ de sys bin var orda deniyimmi
Hayır, oraya atma..

sys/bin sistem dosyası,oraya rasgele dosya atarsan sisteme zarar verir, patches ise rompatcher ın yama klasörü, yamaları sadece oraya at..

DJ SNN

DJ SNN

Üye
Hayır, oraya atma..

sys/bin sistem dosyası,oraya rasgele dosya atarsan sisteme zarar verir, patches ise rompatcher ın yama klasörü, yamaları sadece oraya at..
tamam ama E:/ de private yok malesef
tamam ama E:/ de private yok malesef
Hayır, oraya atma..

kardeşim o 2 yama çarpı oldu napcaz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Senin hack işleminde sorun var...

Bilgileri yedekleyip soft format at ve hacklemeye en baştan başla, tabi yapıp yapmamak sana kalmış..

yusufgiderim

Üye
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx
bunda sertifika hatası var nasıl kurabiliriz

yusufgiderim

Üye
Yüklemesi lazım... Ayarlar doğru.

Tamam yüklendi herşey tamam ama c: \sys\bin bu klasöru bulamıyorum yazanları aynen yaptım x-plore de ayarlarıda yaptım sys klasöru görünüyor bin klasöru görünmüyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tamam yüklendi herşey tamam ama c: \sys\bin bu klasöru bulamıyorum yazanları aynen yaptım x-plore de ayarlarıda yaptım sys klasöru görünüyor bin klasöru görünmüyor
x-plore ayarlardan üstteki dört kutucuğu işaretledikten sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görrebilirsin

yusufgiderim

Üye
x-plore ayarlardan üstteki dört kutucuğu işaretledikten sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görrebilirsin

teşekkür ederim Kardeşim oldu :)

okanozkn

Üye
tüm adımları yaptım widget kuramadım hata veriyor.X-plore da server dosyasını yanlış taşıyorum heralde.Nasıl sys/bin klasörüne kopyalıcaz?
tel c6-01

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tüm adımları yaptım widget kuramadım hata veriyor.X-plore da server dosyasını yanlış taşıyorum heralde.Nasıl sys/bin klasörüne kopyalıcaz?
tel c6-01
taşıyacağın dosyayı x-plore ile kopyala sonra hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç..
ayrıca C:/patches klasörüne rompatcher yaması atman gerekiyor, onu da attın mı?
Rompatcher ı çalıştırınca kaç yama var, 2 mi 3 mü?

okanozkn

Üye
2 tane var .nasıl atıcaz rompatcher yamasını?.Birde pek bu işlerden anlmıyorum şu flaş denen olay nedir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
2 tane var .nasıl atıcaz rompatcher yamasını?.Birde pek bu işlerden anlmıyorum şu flaş denen olay nedir?

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, içindeki rmp uzantılı dosyayı x-plore ile C:/patches klasörüne at, artık rompatcher ı çalıştırınca üç adet yama göreceksin. üçünü de aktif et tamamdır...

okanozkn

Üye
patches klasörüne atmaya çalışırken bişeyler yaptım kayboldu.Sonra sıfırladım telefonu yine yok patches?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sıfırladım derken ? :hmmm

Ne yaptında kaybettin patches klasörünü :D

Üst Alt