Emrgncy
Üye
Neden görünmediğine anlam veremedim...
Eğer E:/ kök dizininde patches klasörü varsa o klasörde de bir dene, birde attıktan sonra telefonu restart yap bakalım, hala olmuyorsa bende çözüm kalmadı başka..
Neden görünmediğine anlam veremedim...
tamam deniyim bi teşekkürlerNeden görünmediğine anlam veremedim...
Eğer E:/ kök dizininde patches klasörü varsa o klasörde de bir dene, birde attıktan sonra telefonu restart yap bakalım, hala olmuyorsa bende çözüm kalmadı başka..
E:/ de sys bin var orda deniyimmiNeden görünmediğine anlam veremedim...
Hayır, oraya atma..tamam deniyim bi teşekkürler
E:/ de sys bin var orda deniyimmi
tamam ama E:/ de private yok malesefHayır, oraya atma..
sys/bin sistem dosyası,oraya rasgele dosya atarsan sisteme zarar verir, patches ise rompatcher ın yama klasörü, yamaları sadece oraya at..
tamam ama E:/ de private yok malesef
kardeşim o 2 yama çarpı oldu napcazHayır, oraya atma..
sys/bin sistem dosyası,oraya rasgele dosya atarsan sisteme zarar verir, patches ise rompatcher ın yama klasörü, yamaları sadece oraya at..
tamam kardeşim sağol herşey içinSenin hack işleminde sorun var...
Bilgileri yedekleyip soft format at ve hacklemeye en baştan başla, tabi yapıp yapmamak sana kalmış..
Yükleme ayarlarını kontrol et..RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx
bunda sertifika hatası var nasıl kurabiliriz
Yükleme ayarlarını kontrol et..
Yüklemesi lazım... Ayarlar doğru.kontrol ettim söyle
yazılım yükleme: tümü
çevrimici sertifika kontrolü: kapalı
web adresi: yok
bunlarımi değiştirmek gerekiyor
Yüklemesi lazım... Ayarlar doğru.
x-plore ayarlardan üstteki dört kutucuğu işaretledikten sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görrebilirsinTamam yüklendi herşey tamam ama c: \sys\bin bu klasöru bulamıyorum yazanları aynen yaptım x-plore de ayarlarıda yaptım sys klasöru görünüyor bin klasöru görünmüyor
x-plore ayarlardan üstteki dört kutucuğu işaretledikten sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görrebilirsin

Eyvallah...teşekkür ederim Kardeşim oldu![]()
taşıyacağın dosyayı x-plore ile kopyala sonra hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç..tüm adımları yaptım widget kuramadım hata veriyor.X-plore da server dosyasını yanlış taşıyorum heralde.Nasıl sys/bin klasörüne kopyalıcaz?
tel c6-01
2 tane var .nasıl atıcaz rompatcher yamasını?.Birde pek bu işlerden anlmıyorum şu flaş denen olay nedir?