Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

delimatrock

delimatrock

Üye
Ustam x-plore programını yüklemeye çalışırken süresi geçmiş sertifika dedi. Hatam nerde acaba?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ustam x-plore programını yüklemeye çalışırken süresi geçmiş sertifika dedi. Hatam nerde acaba?
Telefonun tarihini bir yıl kadar geri alıp yüklemeyi dene, olmazsa forumda farklı versiyon signed x-plore lar var onları denersin...

lider63

lider63

Üye
S60v5 olumsuz sonuç

monok

Üye
c sys bin konumuna dedi
klerini attım da c: pathese ne atılacagını anlatımd asöylememişsin bu arada belle redresh yazılımım şimdidiedn çözececgine inanıyorum sorunumu o gün çok sinirliydim kusura bakma kardeş

- - - Eklendi - - -

c sys bin konumuna dedi
klerini attım da c: pathese ne atılacagını anlatımd asöylememişsin bu arada belle redresh yazılımım şimdidiedn çözececgine inanıyorum sorunumu o gün çok sinirliydim kusura bakma kardeş

- - - Eklendi - - -

emergncy112 akşama dogru mesajımı yanıtlarsan sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c sys bin konumuna dedi

- - - Eklendi - - -

c sys bin konumuna dedi

- - - Eklendi - - -

emergncy112 akşama dogru mesajımı yanıtlarsan sevinirim

Link'e tıkla ve zip dosyasını download et..

x-plore yardımıyla aç, ve installserverRP+v1.7.zip klasörünün içindeki yamayı C:/patches klasörüne at,
installserverS^3.zip klasörünün içindeki install dosyasını C:/sys/bin konumuna atıp telefonu tekrar başlat... (C:/sys/bin konumuna dosya atarken 'Üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de )

Rompatcher uygulamasını çalıştır, içindeki üç yamayıda aktif et, artık unsigned uygulamarı sorunsuzca yükleyebilirsin...

monok

Üye
hele şüküüür kardeş saolsın hala inanamıyorum o çok istedigim temaları artık sayen de yükleyebildim allah senden razı olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye

erdemery

Üye
olmuyor c6 01 de denedim olmuyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
olmuyor c6 01 de denedim olmuyor
Olmuyor derken, eğer x-plore ve diğer uygulamaları yükleyebiliyorsan kesin olur, sadece eksik yada hatalı yaptığın yerler vardır...

Örneğin C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları attın mı?

ahmetim4285

Üye
Zip dosyası sifre istiyor sifre nedir

emre_32

emre_32

Üye
ya arkadaş bizde yemin ederim şas yok ya olmuyo olmuyo yaa neler yaptım olmadı bide şu şeyleri güncelleyin dün kaça kadar başka sitelerden x-plore mıdıir ne aradım uzun süreli sertifika hatası verdi en sonunda başka bi siteden buldum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya arkadaş bizde yemin ederim şas yok ya olmuyo olmuyo yaa neler yaptım olmadı bide şu şeyleri güncelleyin dün kaça kadar başka sitelerden x-plore mıdıir ne aradım uzun süreli sertifika hatası verdi en sonunda başka bi siteden buldum

Hackleye bildinmi bari ...

ahmetx1903

ahmetx1903

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis uygulamayı kuramaya izin vermedi tel ne yapmam lazım

sohey

Üye
arkadaşlar dediğniz her şeyi yaptim cihazim nokia 500 ama bir türlü olmadi c/sys/bin içerisinde installserver.exe hemde doğrusu nu seçip attim ama hayla yok olmuyor hemen acill yardim edin ... Neden olmadi hayla sertifika hatasi veriyor abi lütfen yardim ....

nakzö

nakzö

Üye
Merhaba
NortonSymbianHackLDD.sis ten başlıyorum ama ''yüklenemedi bu yerleşik bir bileşen'' diyor ve kapanıyor, yardım lütfen

sohey

Üye
KOSKOCA FORUMDA CEVAPYALACAK YOK HERHALDE ​

arkadaşlar dediğniz her şeyi yaptim cihazim nokia 500 ama bir türlü olmadi c/sys/bin içerisinde installserver.exe hemde doğrusu nu seçip attim ama hayla yok olmuyor hemen acill yardim edin ... Neden olmadi hayla sertifika hatasi veriyor abi lütfen yardim ....

Emrgncy

Emrgncy

Üye
KOSKOCA FORUMDA CEVAPYALACAK YOK HERHALDE ​

C:/patches klasörüne instalserverRP+v1.7.rmp yamasını attın mı?

- - - Eklendi - - -

Merhaba
NortonSymbianHackLDD.sis ten başlıyorum ama ''yüklenemedi bu yerleşik bir bileşen'' diyor ve kapanıyor, yardım lütfen
Telefonun fp2 ye güncellenmiş. bu konuya tıkla
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

kalelioguntr

kalelioguntr

Üye
bütün işlemler Tamam doğru bir şekilde yaptım daha önce c5 te olumlu sonuç almıştım ama şimdi telimi değiştirdim nokia c6_01 aldım bunda hala sertifika hatası alıyorum sürümüm nokia belle refresh nosu 111.040.1511

Üst Alt