Telefonun tarihini bir yıl kadar geri alıp yüklemeyi dene, olmazsa forumda farklı versiyon signed x-plore lar var onları denersin...Ustam x-plore programını yüklemeye çalışırken süresi geçmiş sertifika dedi. Hatam nerde acaba?
c sys bin konumuna dedi
klerini attım da c: pathese ne atılacagını anlatımd asöylememişsin bu arada belle redresh yazılımım şimdidiedn çözececgine inanıyorum sorunumu o gün çok sinirliydim kusura bakma kardeş
- - - Eklendi - - -
c sys bin konumuna dedi
klerini attım da c: pathese ne atılacagını anlatımd asöylememişsin bu arada belle redresh yazılımım şimdidiedn çözececgine inanıyorum sorunumu o gün çok sinirliydim kusura bakma kardeş
- - - Eklendi - - -
emergncy112 akşama dogru mesajımı yanıtlarsan sevinirim
hele şüküüür kardeş saolsın hala inanamıyorum o çok istedigim temaları artık sayen de yükleyebildim allah senden razı olsun
Olmuyor derken, eğer x-plore ve diğer uygulamaları yükleyebiliyorsan kesin olur, sadece eksik yada hatalı yaptığın yerler vardır...olmuyor c6 01 de denedim olmuyor
Zip dosyası sifre istiyor sifre nedir
sadece patch dosyaları zipli, o dosyada şifresiz...ya arkadaş bizde yemin ederim şas yok ya olmuyo olmuyo yaa neler yaptım olmadı bide şu şeyleri güncelleyin dün kaça kadar başka sitelerden x-plore mıdıir ne aradım uzun süreli sertifika hatası verdi en sonunda başka bi siteden buldum
izin vermedi derken, ne gibi bir hata alıyosun?NortonSymbianHackLDD.sis uygulamayı kuramaya izin vermedi tel ne yapmam lazım
C:/patches klasörüne instalserverRP+v1.7.rmp yamasını attın mı?KOSKOCA FORUMDA CEVAPYALACAK YOK HERHALDE
arkadaşlar dediğniz her şeyi yaptim cihazim nokia 500 ama bir türlü olmadi c/sys/bin içerisinde installserver.exe hemde doğrusu nu seçip attim ama hayla yok olmuyor hemen acill yardim edin ... Neden olmadi hayla sertifika hatasi veriyor abi lütfen yardim ....
Telefonun fp2 ye güncellenmiş. bu konuya tıklaMerhaba
NortonSymbianHackLDD.sis ten başlıyorum ama ''yüklenemedi bu yerleşik bir bileşen'' diyor ve kapanıyor, yardım lütfen