Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye

kardeş bende antivirüs programını yüklemeye çalıştığım zaman dahili bileşen hatası veriyor

SgpKjmr55

Üye
la suna bi cevap verin norton sertifika hatası veriyor

mutlumusun

Üye
c6-01 olmadı ?

sherseri.yakup

Üye
Arkadaslar bu rompatchrı indirdigm zaman dosya bozuk diyo neden acaba

98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşim ben 7. Siraya kadar yaptim 8 i anlamadim hangi c bu ne atacam bilgisayardaki c mi yoksa telefondaki c mi ben bu arada c6-01 kullaniyom ne yapacam nasil atacam x-piro ile he

memu1

Üye
merhabalar bnde c6-01 kullanıyorum sürüm belle refresh hard format attım kendi özellikleri silindi sitenizde verdiğinizvideo ve fhoto dezenlemeyi indirdim en başta sertifika hatası dedi. sonra dediğinizi aynen yaptım herşeyiyle tekrar yüklemek istedim yine sertifika hatası dedi ben mi eksik yaptım:((((

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşim ben 7. Siraya kadar yaptim 8 i anlamadim hangi c bu ne atacam bilgisayardaki c mi yoksa telefondaki c mi ben bu arada c6-01 kullaniyom ne yapacam nasil atacam x-piro ile he
Telefondaki C sürücüsüne atacaksın, x-plore ile

- - - Eklendi - - -

merhabalar bnde c6-01 kullanıyorum sürüm belle refresh hard format attım kendi özellikleri silindi sitenizde verdiğinizvideo ve fhoto dezenlemeyi indirdim en başta sertifika hatası dedi. sonra dediğinizi aynen yaptım herşeyiyle tekrar yüklemek istedim yine sertifika hatası dedi ben mi eksik yaptım:((((
C./sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları attın mı?

MetinÖztürk

Üye
refresh de olmadı malesef

memu1

Üye
kardeş onu nerden indireceğiz??

- - - Eklendi - - -

o yamayı nerden indirebiliriz???

- - - Eklendi - - -

sonunda yaptım gerçekten çok sağolun :))) belle için eksik dosya varmış onuda yaptım ondan sonra oldu gerçekten çok sağolun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş onu nerden indireceğiz??

- - - Eklendi - - -

o yamayı nerden indirebiliriz???

- - - Eklendi - - -

sonunda yaptım gerçekten çok sağolun :))) belle için eksik dosya varmış onuda yaptım ondan sonra oldu gerçekten çok sağolun
Mesajını geç gördüm kusura bakma, yaptığına sevindim Hayırlı Olsun...

memu1

Üye
ya ama bi sorun var:( önceden video düzenleyicide slayt gösterisi yaparken film şeritleri vardı bulut film vs. şimdi bunlar yok :((

- - - Eklendi - - -

ayrıca slayt oluşturduktan sonra diğer resimlere geçişlerde ayarlama yapabiliyorduk baktım onlarda yok neden acaba:(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya ama bi sorun var:( önceden video düzenleyicide slayt gösterisi yaparken film şeritleri vardı bulut film vs. şimdi bunlar yok :((

- - - Eklendi - - -

ayrıca slayt oluşturduktan sonra diğer resimlere geçişlerde ayarlama yapabiliyorduk baktım onlarda yok neden acaba:(
Sen telefona hard format atmışsın galiba...
S^3 bölümünde onun için konu olacaktı, telefona son yazılımı tekrar flashlaman gerekiyor...

memu1

Üye
valla helal olsun kardeş telefona evet hard format attım ama flashladıktan sonra eskisi gibi tüm özellikler tekrar yüklendi mükemmel bi site oluşturmuzsunuz en azından tamircilerin pc ortamında yaptıklarını aartık bizde evlerde rahatça yapabiliyoruz canı gönülden tebrikler

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
n8 e de olmadı instalserver i de degiştirdim yinede olmuyo daha önce yapmıştım o zaman oldu ama şimdi niye olmuyo anlamadım yinede emegin iin tşklerr

Emrgncy

Emrgncy

Üye
n8 e de olmadı instalserver i de degiştirdim yinede olmuyo daha önce yapmıştım o zaman oldu ama şimdi niye olmuyo anlamadım yinede emegin iin tşklerr

Link'e tıkla ve zip dosyasını download et. x-plore ile zip dosyasını aç ve installserverS^3.zip dosyasının içindeki exe dosyasını C:/sys/bin konumuna, installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve telefonu tekrar başlat..
rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki 3 yamayıda aktif et, artık hack işleminin tamam olması gerekir....

mcnefret

Üye
e72 de denedim oldu... emeğine ve uğraşmana çok sağol kardeşim...

Üst Alt