Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
lütfen bana yardım edin . Benim telefonda nokia c601 ama yapmasını bilmiyorum . Telefonum 05455127404-05532882471 lütfen yardımcı olun .
Arkadaşım yapamadığın, hata aldığın yerleri söyle yardımcı olalım...
öncelikle ekte verilen uygulamaları yükleyebiliyor musun?

kova81

Üye
teşekkürler c5-03 te oldu

zahod

zahod

Üye
C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..
Soft formatla kalkar...

fatihinanç

fatihinanç

Üye

Arkadaşım yapamadığın, hata aldığın yerleri söyle yardımcı olalım...
öncelikle ekte verilen uygulamaları yükleyebiliyor musun?
// Evet bütün ekleri yükledim . Benimkisi nokia c601 refresh . Şimdi ne yapacağım arkadaşim :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
// Evet bütün ekleri yükledim . Benimkisi nokia c601 refresh . Şimdi ne yapacağım arkadaşim :)
s^3 ler için olan installserver.exe dosyasını x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atıp telefonu tekrar başlat...

daha sonra installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve Rompatcher'ı çalıştır içindeki 3 yamayıda aktif et tamamdır...

Omar858

Üye
installserverRP+v1.7.rmp kardeş bu dosya bende yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
installserverRP+v1.7.rmp kardeş bu dosya bende yok

Bekle upload edeyim...

- - - Eklendi - - -

Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, içindeki rmp dosyasını x-plore yardımıyla C:/patches klasörüne kopyala ve rompatcher uygulamasını çalıştır. içindeki diğer yamalarla birlikte yeni attığın yamayıda aktif et.

Artık unsigned uygulamaları sorunsuzca yükleyebilirsin...

Memati2259

Üye
ben NortonSymbianHackLDD.sis programını kuramıyorum YÜKLENEMİYOR BU YERLEŞİK BİR BİLEŞEN diyor bana yardım...

umutmurat

Üye
C6-01 de denedim aynısını hiç hatasız yaptım ama olmadı nasıl oluyor kardeşim yardım lütfen

demirkalp51

Üye
kardeş ben n86 ta denedim ama başarısız oldu çünkü tel açılınca dondu format çekmek zorunda kaldım saol

bahadır388

Üye
Denedim olmadı tekrar fabrika ayarlarına dönüp geri yapıcam kesin bir yerde hata yapmışımdır ben

bahadır388

Üye

Yine olmazsa mesaj at yardımcı olurum...
yukardaki yazıyı gördümde

Benim telefonumda C6-01 ve bu seferde olmadı halbuki herşeyi tam olarak yaptığım halde bu arada yukardaki yazıyı gördümde

C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları attın mı?

C:/patches bu klasöre hangi dosyayı atıyoruz yardımcı olursan sevinirim .

karaf07

Üye

Doğru olsa dosya bozuk demez...

Bu linkteki zip'i download et ve zipin içindeki installserver.exe dosyasını c/sys/ bin klasörüne salla..

Ama önce c/ sys/ bin deki eski install'i sil, attıktan sonra telefonu restart yap, Rompatcher ı çalıştırıp içindeki yamaları aktif (yeşil) et. Sonra bir unsigned uygulama yüklemeyi dene.

Ayrıca rar dosya içinde olan uygulamaları x-plore ile çıkarmaya çalışma, winrar veya freeunrar gibi rar açıcı uygulamalarla çıkar.

X-plore rar dan çıkardığın uygulamayı bozar o nedenle de dosya bozuk uyarısı alırsın...

Emrgncy112 kardeşim daha önce senin yardımınla yapmıştım şimdi yapamıyorum senin gönderdiğin exe dosyası silinmiş bulamıyorum tekrar yardımına ihtiyacım var sana zahmet

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yukardaki yazıyı gördümde

Benim telefonumda C6-01 ve bu seferde olmadı halbuki herşeyi tam olarak yaptığım halde bu arada yukardaki yazıyı gördümde

C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları attın mı?

C:/patches bu klasöre hangi dosyayı atıyoruz yardımcı olursan sevinirim .

Linke tıkla ve zip dosyasını indir. installservers^3.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat. installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne at. Rompatcher uygulamasını çalıştır ve 3 yamayıda aktif et tamamdır..

- - - Eklendi - - -

Emrgncy112 kardeşim daha önce senin yardımınla yapmıştım şimdi yapamıyorum senin gönderdiğin exe dosyası silinmiş bulamıyorum tekrar yardımına ihtiyacım var sana zahmet
Verdiğim linkten indirebilirsin kardeş...

karaf07

Üye

Linke tıkla ve zip dosyasını indir. installservers^3.exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne at ve telefonu tekrar başlat. installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne at. Rompatcher uygulamasını çalıştır ve 3 yamayıda aktif et tamamdır..

- - - Eklendi - - -

tmm kardesim deniyorum hemen olursa yada olmazsa haber veririm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardesim çok sağol oldu walla yine sayende

Üst Alt