Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstalserver.rmp partchını bulamadım usta.adım eyetmısıkı ama e6 kullanıyrm yazılımını guncelledım alakalı olabılır mı.s

Link'i tıklayıp zip dosyasını indir, x-plore yardımıyla aç ve içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at..
Rompatcher uygulamasını çalıştır, yeni attığın patchı orada göreceksin.
Tüm yamaları aktif et, artık unsigned olan uygulamaları yükleyebilmen gerekir...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca C:/sys/bin klasörüne de S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını atmayı unutma!
Attıysan tekrar kontrol et, bin klasörünün içinde olduğundan emin ol.
Dosya birinci sayfada ekte var patch.zip dosyasında..
O dosyayı atınca telefonu restart yapman gerekir...

eyetmişiki

Üye
yardımın ıcın cok sagolasın emrgncy112.upload ettıgın dosyayı ındırdım patches klasorune attım dedıgın gıbı calıstı :)

kanarya55

kanarya55

Üye
c/sys içine atamıyorum yardım edermisiniz neden böyle hata veriyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c/sys içine atamıyorum yardım edermisiniz neden böyle hata veriyor

x-plore ile atabilirsin..

C:/sys ye değil, sys klasörünün içindeki bin klasörüne atacaksın..

:hmmm Nasıl bir hata veriyor..

kenan1997

Üye
ben yaptım e55 lakin telefon ara sıra kapanıyo açılıyo yine kapanıyo format attm düzeldi

ibrahimscare

Üye
nokia 500 belle olumsuz :(

Düzenleme
acaba bu yamadan sonra telefona flash atınca herhangi bir sorun oluyor mu?sonra telefonu dead yapmayalım :))
hocam sağolun üstteki yamayıda atınca sorunsuz çok teşekkür ederim

Link'i tıklayıp zip dosyasını indir, x-plore yardımıyla aç ve içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at..
Rompatcher uygulamasını çalıştır, yeni attığın patchı orada göreceksin.
Tüm yamaları aktif et, artık unsigned olan uygulamaları yükleyebilmen gerekir...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca C:/sys/bin klasörüne de S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını atmayı unutma!
Attıysan tekrar kontrol et, bin klasörünün içinde olduğundan emin ol.
Dosya birinci sayfada ekte var patch.zip dosyasında..
O dosyayı atınca telefonu restart yapman gerekir...

159357987

Üye
usta bunu geri alabilmek gibi bisi var mı ? Garantiden çıkıyomus diyolar onun için soruyorum

159357987

Üye
telefona hard format hafıza kartına da format atsam ? Bu arada ilgilendiğin için saol

larten123

larten123

Üye
telefona hard format hafıza kartına da format atsam ? Bu arada ilgilendiğin için saol

Hard format atarsan telefonundaki mağazalar ve diğer uygulamalar silinir. Bu yüzden ilk önce verilerini yedrkle hafıza kartını biçimle. Daha sonra flash at ya da yazılımı tekrar yükle. Gerçi hard formattan sonra da yazılımı yüklesen silinenler gelir de sen bilirsin...

159357987

Üye
dostum direk herşeyi formatlamak garantiyi geri getiricek mi ? Yazılımı tekrar yüklemesem uğraşmasam hard format la olmaz mi ?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

ibrahimscare

Üye
dostum direk herşeyi formatlamak garantiyi geri getiricek mi ? Yazılımı tekrar yüklemesem uğraşmasam hard format la olmaz mi ?
deneme yanılda yöntemi ile anlayabilirsiniz, hard format sonrasında unsigned dosyayı açıp deneyip görebilirsiniz.
ben denedim yüklemiyor.garanti konusunda pek bilgi veremeyeceğim, fakat daha önce 5800 ekran kayma sorunu vardi bir işlemde yapamıyordum telefona hackli halde assosmobile servisine gönderdim (kvk göndermeyin çok sorun çıkarıyorlar) ekranı yapıp yazılımıda sıfırdan yüklemişler bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arakadşlar hackle garanti gitmez hack dediğimiz bir uygulama kurmaktır sisteme yapışan bir uygulama değil bu kalıntısı yok hack uygulamasını hard atsan kalkar flash atsan kalkar sadece kendinisini direk uygulama gbi kaldırsan gene klakar ayarlardan fabrika ayarlarına alsan gene kalkar o yüzden garantiniz gitmez sıradan bir uygulama gibi düşünün tabi servise tlefonunuzu göndermeden önce hacki kaldırın temiz bir hard veya soft format iyi olur servise göz göre göre de hackli kullandığınızı göstermeyin artı hack uygulaması tam yetkili bir uygulamadır kullanırken dikkatli ve bilinçi olun her yamayı hemen otomatik başlatmaya almayın uyumsuz yama yüzünden hard atmak zorunda kalabilirsiniz

max_gs

max_gs

Üye
bende n8 var c2z aktiflemiyor telim hackli unsigned yükleye biliyorum eden acaba yardımm lütfen

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende n8 refrehs varc2z yaması aktifleşmiyor hata x veriyor yardım lütfen tema effeck olmuyor formatla alakası yok denedim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende n8 var c2z aktiflemiyor telim hackli unsigned yükleye biliyorum eden acaba yardımm lütfen

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende n8 refrehs varc2z yaması aktifleşmiyor hata x veriyor yardım lütfen tema effeck olmuyor formatla alakası yok denedim

c2z yamasını kendin oluşturman lazım c2z maker ile, ayrıca bellede c2z ile tema efekti çalışmıyor sanırım, onun başka bir yolu vardı...

- - - Eklendi - - -

nokia 500 belle olumsuz :(

Düzenleme
acaba bu yamadan sonra telefona flash atınca herhangi bir sorun oluyor mu?sonra telefonu dead yapmayalım :))

Hayırlı Olsun...

numbbuz

Üye
nokia n8 111.040.1511

burak2616

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyemedim bu yerleşik bir bileşen diyor (Nokia 603)

mami23023

Üye
kardeş eline sağlıkta anlamadığım tek şey şu ayarlar nasıl açılıyor ve c de sys bin diye bişe yok benim tel c5-03 ve e hafıza kartında sys bin var

Emrgncy

Emrgncy

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyemedim bu yerleşik bir bileşen diyor (Nokia 603)

Telefonun Fp2 ye güncellenmiş olduğu için bu hatayı alırsın..

Bu konudan hackle!

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

- - - Eklendi - - -

kardeş eline sağlıkta anlamadığım tek şey şu ayarlar nasıl açılıyor ve c de sys bin diye bişe yok benim tel c5-03 ve e hafıza kartında sys bin var

C:/ kök dizinindeki sys/bin klasörlerini görebilmek için, x-plore ayarlara girip üstteki tüm kutucukları işaretleyecek sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif edeceksin, artık x-plore ile C:/sys/bin klasörünü görebilirsin...

Üst Alt