c6 01 belle refresh olmadıteşekkürler yine de
tamam çok sağolun hackledim elinize sağlıkbir sorum olacak hackli tele widget yükleyemedim sanırım bir mod varmış onu önerir misiniz tele zarar verir mi?
rompatcherdan açma kapamadan sonra xplore açılmadı netqin + mobile cleanerla sildim tekrar yükleyip denedim sonuç olumluwidgetlardan yalnızca saatlerde dosyayı(sis) yüklerken yerleşik bileşen hatası alıyorum

Nokia 603 feature pack 2 113.010.1506 sürümünde bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum norton symbian hacki yüklerken çıldırıcam![]()

ya yeter artık vallahi olmuyor billahi olmuyor ya. c/sys var içinde bin yok yardım edin bea
- - - Eklendi - - -
romu ac tıkla patchlere demişsin x işareti oluyor yinede cıkmıyor sys/bin
c6-01 belle olmadı.kurulumu yaptıktan sonra bi tane program yükleyim dedim sertifika hatası verdi
.yinede sağol.
soylenen adımları tek tek yaptım ama uygulama yukluyorum sertıfıka hatası verıyor :S sorun nedır yardım edebılır msnız.
installserver.exe dosyasını yüklerken sıkıntı yaşıyorum yardımcı olur musunuz
nokia c6-01 belle
C:/sys/bin konumuna telefonunun işletim sistemine uygun install dosyası attın mı?
Ayrıca installserverRP+1.7.rmp patchını, C:/patches klasörüne atman gerekiyor...
Sonra telefonu restart yapıp rompatcherdaki tüm yamaları aktifleştir tamamdır...
Söylediğim dosyaların ekte olması gerekir sanırım, bulamazsan mesaj yaz upload yaparım...