Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

OLGUN_19888

Üye
reis çözümü bulmak için çok uğraştım yok çince siteler filan.. çözdüm teşekkür etmek iyin yine :D ....
sen bu işi biliyosun dediğim gibi teşekkürlerimi borç bilir yüzüne yüzüne cıvkırtıyorum...
emeğine ve ellerine sağlık....

cates94

cates94

Üye
c6 01 belle refresh olmadı :( teşekkürler yine de

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c6 01 belle refresh olmadı :( teşekkürler yine de

Eğer belle refresh ise olması lazım...

Tek yapman gereken C:/sys/bin klasörüne S^3ler için olan installserver.exe dosyasını atacaksın, birde installserver RP+1.7:rmp dosyasınıda C:/patches klasörüne atacaksın...

- - - Eklendi - - -

Dosyaları bu link'ten indirebilirsin

yukarda söylediklerimi aynen yap,

sonra telefonu yeniden başlat ve Rompatcher programını çalıştırıp içindeki üç yamayı da aktif et...

cates94

cates94

Üye
tamam çok sağolun hackledim elinize sağlık :) bir sorum olacak hackli tele widget yükleyemedim sanırım bir mod varmış onu önerir misiniz tele zarar verir mi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tamam çok sağolun hackledim elinize sağlık :) bir sorum olacak hackli tele widget yükleyemedim sanırım bir mod varmış onu önerir misiniz tele zarar verir mi?

Widget için moda gerek yok diye biliyorum...
Niçin yükleyemedin ne gibi bir hata aldın?

cates94

cates94

Üye
rompatcherdan açma kapamadan sonra xplore açılmadı netqin + mobile cleanerla sildim tekrar yükleyip denedim sonuç olumlu :)widgetlardan yalnızca saatlerde dosyayı(sis) yüklerken yerleşik bileşen hatası alıyorum

SuB-ZeR0

Üye
bu x-plore programı ne saçma bişey ya ama uğraştım uğraitım bin dosyasını sildi başka yere aktardı falan filan ne yaptım ettim kurmak istediğim programı kurdum :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatcherdan açma kapamadan sonra xplore açılmadı netqin + mobile cleanerla sildim tekrar yükleyip denedim sonuç olumlu :)widgetlardan yalnızca saatlerde dosyayı(sis) yüklerken yerleşik bileşen hatası alıyorum

Saat widgetlerinde hatayı şu nedenle alırsın..
Eğer telefonunda bir dijital saat widgeti yüklü ise ikinci dijital saat widgetini yükleyemezsin..
Yani telefonuna bir dijital bir de analog saat widgeti yükleyebilirsin,
ikinci bir dijital saat widgeti yükleyebilmek için yüklü olan dijital saat widgetini kaldırman gerekir :oke:

berk15641

Üye
Nokia 603 feature pack 2 113.010.1506 sürümünde bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum norton symbian hacki yüklerken çıldırıcam :off:

kul55

kul55

Üye
ya yeter artık vallahi olmuyor billahi olmuyor ya. c/sys var içinde bin yok yardım edin bea

- - - Eklendi - - -

romu ac tıkla patchlere demişsin x işareti oluyor yinede cıkmıyor sys/bin

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya yeter artık vallahi olmuyor billahi olmuyor ya. c/sys var içinde bin yok yardım edin bea

- - - Eklendi - - -

romu ac tıkla patchlere demişsin x işareti oluyor yinede cıkmıyor sys/bin

Arkadaşım telefonu yeniden başlat ve rompatcher programını çalıştır, open4all yamasına tıkla ve aktif olmasını sağla..
Artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin...

Olmazsa mesaj yaz...

tukaka1923

Üye
c6-01 belle olmadı.kurulumu yaptıktan sonra bi tane program yükleyim dedim sertifika hatası verdi
.yinede sağol.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Rompatcheri telefon hafızasına kuruyorsun değilmi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c6-01 belle olmadı.kurulumu yaptıktan sonra bi tane program yükleyim dedim sertifika hatası verdi
.yinede sağol.

Bir yerleri ya hatalı ya da eksik yapmışsındır...
Yaptığın işlemleri anlat yardımcı olayım...

eyetmişiki

Üye
soylenen adımları tek tek yaptım ama uygulama yukluyorum sertıfıka hatası verıyor :S sorun nedır yardım edebılır msnız.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
soylenen adımları tek tek yaptım ama uygulama yukluyorum sertıfıka hatası verıyor :S sorun nedır yardım edebılır msnız.

C:/sys/bin konumuna telefonunun işletim sistemine uygun install dosyası attın mı?

Ayrıca installserverRP+1.7.rmp patchını, C:/patches klasörüne atman gerekiyor...
Sonra telefonu restart yapıp rompatcherdaki tüm yamaları aktifleştir tamamdır...

Söylediğim dosyaların ekte olması gerekir sanırım, bulamazsan mesaj yaz upload yaparım...

ctura324

Üye
installserver.exe dosyasını yüklerken sıkıntı yaşıyorum yardımcı olur musunuz
nokia c6-01 belle

Emrgncy

Emrgncy

Üye
installserver.exe dosyasını yüklerken sıkıntı yaşıyorum yardımcı olur musunuz
nokia c6-01 belle

install dosyasını yüklemeyeceksin kardeş..

X-plore ile C:/sys/bin konumuna atacaksın sadece..

eyetmişiki

Üye

C:/sys/bin konumuna telefonunun işletim sistemine uygun install dosyası attın mı?

Ayrıca installserverRP+1.7.rmp patchını, C:/patches klasörüne atman gerekiyor...
Sonra telefonu restart yapıp rompatcherdaki tüm yamaları aktifleştir tamamdır...

Söylediğim dosyaların ekte olması gerekir sanırım, bulamazsan mesaj yaz upload yaparım...

ınstalserver.rmp partchını bulamadım usta.adım eyetmısıkı ama e6 kullanıyrm yazılımını guncelledım alakalı olabılır mı.s

Üst Alt