Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

rainmaaan

Üye
Nokia 5800 XpressMusic v60 ta sonuç olumlu teşekkürler

ismail elif

Üye
c5 te RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx yüklenmiyor bi yardımm

ismail elif

Üye
sertifika süresi dolmuş diyor neyapmam lazımmm

- - - Eklendi - - -

sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam lazımm bi yardıımmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sertifika süresi dolmuş diyor neyapmam lazımmm

- - - Eklendi - - -

sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam lazımm bi yardıımmmm

Ayarlardan yükleme ayarlarına gir ve yazılım yüklemeyi 'Tümü' olarak, Çevrim içi sertifika kontrolünü 'kapalı' olarak seç.

Tekrar yüklemeyi dene olmazsa telefonun tarihini bir yıl önceye al..

isomega

Üye
yine sertifika hatası failsiniz

jjj23

Üye
N8-belle başarılı,sağolun.Bir sorum olacak güncelleme yaparsam hack bozulurmu?

gncbybrtlu

gncbybrtlu

Üye
c6-01 nokia belle refresh olmadı "nortonsymbianhackLDD"yi yüklerken tlfna uyumlu degil dedi

beehzat

Üye
Bu yöntem belle FRSEH' artıK işe yaramıyor YENİ yöntem var patc exe kur duğun da oluyor.

n8 fan culup te Norton Symbian Hack by CoDeRus - Belle Refresh - FP1 - FP2 - Solution for Certificate & Component is Built in Errors | Nokia N8 Fan Club

mijovi

Üye
6120 classic te olmuyor sertifka yapmadan önce programları kurmaya calıştıgmda sertifika süresi geçmiş diyordu sertifaka yaptıktan sonra ise programı kurmaya çalışırken dosya bozuk diyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
6120 classic te olmuyor sertifka yapmadan önce programları kurmaya calıştıgmda sertifika süresi geçmiş diyordu sertifaka yaptıktan sonra ise programı kurmaya çalışırken dosya bozuk diyor.

dosya bozuk hatasını c/sys/bin klasörüne yanlış install atarsan verir. C/sys/bin klasörüne doğru dosyayı attığına emin misin?

mesutsolmaz57

mesutsolmaz57

Üye
rompatcheri kurdum dediklernizi yaptıktan sonra teli yeniden baslattım. ama installserver dosyasını nasıl kurcam rompatcherdan dogru onu çözemedim. plss :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatcheri kurdum dediklernizi yaptıktan sonra teli yeniden baslattım. ama installserver dosyasını nasıl kurcam rompatcherdan dogru onu çözemedim. plss :(

installserver dosyasını kurmayacaksın, telefonuna uygun olan installserver.exe dosyasını x-plore ile c/ys/bin klasörüne atacaksın ve telefonu tekrar başlatıp rompatcherı çalıştıracak ve içindeki yamaları aktif edeceksin :oke:

bloody95

Üye
son adımdayım rom pacherda yamalar gözükmüo patchler gözükmüo

- - - Eklendi - - -

acil yrdm please!!!

- - - Eklendi - - -

çok saolun c7 hack finished :)

kaloskes

Üye
nokıa 700 olumsuz

alemko06

alemko06