Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

osay84

Üye
Nokia 5320 XpressMusic TELEFONUMDA
DENEDİM HARİKA ÇALIŞIYOR TEŞEKÜRLER...

ilyas2107

Üye
kardeşim dediklerini harfien yapıyorum fakat en sonunda dedigin o c sys bin in içine atın demişsin explorer giriyorum c sys ye geliyorumda içinde bin dosyası yokki içine atiyim explorer senin gösterdigin ayarda

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim ikinci denememde oldu sonunda sagolasın

Mriya

Üye
Herşeyi yaptım dosyayı da gereken yere attım,gelgelelim bir değişim yok :) Nasıl anlayacağız hack'in olup olmadığını?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Herşeyi yaptım dosyayı da gereken yere attım,gelgelelim bir değişim yok :) Nasıl anlayacağız hack'in olup olmadığını?

Rom patcher uygulamasını açıp iki yamayıda aktif (yeşil) yapıyorsun ve unsigned olan bir uygulama yüklemeye çalışıyorsun...

Yüklenirse hack tamamdır, yüklenmezse bir yerlerde hata yapmışsındır yardımcı oluruz

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Son adımda installserver ı sys nin içine atamıyorum dosya açılamıyor diyor yardım edin =/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Son adımda installserver ı sys nin içine atamıyorum dosya açılamıyor diyor yardım edin =/

x-plore ile mi yapıyorsun?

Açması lazım, yalnız sys klasörüne değil içindeki bin klasörüne atacaksın.

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
6720 Classic 032.001 sürümünde hack işlemi sorunsuz yapıldı. Teşekkürler.

diskjokey

Üye
allah razı olsun kardeşim c7 hacklendi

ferdi4343

Üye
NOKIA e63 DE OLUYORMU ACBA HACK OLAYI Bİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR YAPIYORUM OLMUYORRR

yaren_dede

yaren_dede

Üye
NOKIA e63 DE OLUYORMU ACBA HACK OLAYI Bİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR YAPIYORUM OLMUYORRR

olup olmadığını 1.nci sayfada görmüş olman gerekir telefon modelin ilk sayfada yer alıyormu
telefonuna uygun
installserver.exe dosyasını telefonuna atman lazım

Xagok

Üye
arkadaşlar norton programını açıp seçenekler-antivirus-quarantine list yapıyorum sonra seçenekler-restore all gelen soruya evet diyorum sonra restore failed:file already exists hatası alıyorum acaba neden?

PriveT

PriveT

Üye
arkadaşlar norton programını açıp seçenekler-antivirus-quarantine list yapıyorum sonra seçenekler-restore all gelen soruya evet diyorum sonra restore failed:file already exists hatası alıyorum acaba neden?

Arkadasim anladigim kadariyla sen bu islemi daha once yapmissiz zaten, ve o dosyalar suan zaten olmasi gereken yerde var.
Yani sanirim bu adimi atlayabilirsin. Bu adimi atlayip yoluna bi devam et, buyuk ihtimalle sonuc olumlu olacak.
Deneyip sonucu yaz, olmazsa isin erbaplari bir sekilde yardim eder buyuk ihtimalle.

Xagok

Üye
Arkadasim anladigim kadariyla sen bu islemi daha once yapmissiz zaten, ve o dosyalar suan zaten olmasi gereken yerde var.
Yani sanirim bu adimi atlayabilirsin. Bu adimi atlayip yoluna bi devam et, buyuk ihtimalle sonuc olumlu olacak.
Deneyip sonucu yaz, olmazsa isin erbaplari bir sekilde yardim eder buyuk ihtimalle.

kardeşim o adımı atlayıp bütün işlemleri tekrar yapıp ttpodu yükledim 10 saniye şarkı çalıyor sonra kendiliğinden kapannıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim o adımı atlayıp bütün işlemleri tekrar yapıp ttpodu yükledim 10 saniye şarkı çalıyor sonra kendiliğinden kapannıyor

Eğer ttpod unsigned se ve yükleyebilmişsen hack işlemi tamamdır.
ttpod un kapanmasının hackle bir alakası olduğunu sanmıyorum

betul.zehir

Üye
X plore ile nasL yüklücem o install i

- - - Eklendi - - -

X plore yide çözdüm harika bi konu olmuş saolasınız her uygulamayı yükleyebLyrm :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
X plore ile nasL yüklücem o install i

- - - Eklendi - - -

X plore yide çözdüm harika bi konu olmuş saolasınız her uygulamayı yükleyebLyrm :D

Hayırlı Olsun
fakat bulduğun her uygulamayı yükleme sadece ihtiyacın olanları yükle telefonu çöpe çevirme sonra :D

tanyyy

Üye
edit

Üst Alt