Herşeyi yaptım dosyayı da gereken yere attım,gelgelelim bir değişim yokNasıl anlayacağız hack'in olup olmadığını?
Son adımda installserver ı sys nin içine atamıyorum dosya açılamıyor diyor yardım edin =/
NOKIA e63 DE OLUYORMU ACBA HACK OLAYI Bİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR YAPIYORUM OLMUYORRR
arkadaşlar norton programını açıp seçenekler-antivirus-quarantine list yapıyorum sonra seçenekler-restore all gelen soruya evet diyorum sonra restore failed:file already exists hatası alıyorum acaba neden?
Arkadasim anladigim kadariyla sen bu islemi daha once yapmissiz zaten, ve o dosyalar suan zaten olmasi gereken yerde var.
Yani sanirim bu adimi atlayabilirsin. Bu adimi atlayip yoluna bi devam et, buyuk ihtimalle sonuc olumlu olacak.
Deneyip sonucu yaz, olmazsa isin erbaplari bir sekilde yardim eder buyuk ihtimalle.
kardeşim o adımı atlayıp bütün işlemleri tekrar yapıp ttpodu yükledim 10 saniye şarkı çalıyor sonra kendiliğinden kapannıyor
kardeşim o adımı atlayıp bütün işlemleri tekrar yapıp ttpodu yükledim 10 saniye şarkı çalıyor sonra kendiliğinden kapannıyor
Eğer ttpod unsigned se ve yükleyebilmişsen hack işlemi tamamdır.
ttpod un kapanmasının hackle bir alakası olduğunu sanmıyorum
Eğer ttpod unsigned se ve yükleyebilmişsen hack işlemi tamamdır.
ttpod un kapanmasının hackle bir alakası olduğunu sanmıyorum
o zaman ttpod neden kapanıyor
X plore ile nasL yüklücem o install i
- - - Eklendi - - -
X plore yide çözdüm harika bi konu olmuş saolasınız her uygulamayı yükleyebLyrm![]()