c sys bin dosyayı yok bende![]()
Nokia C5-03 de olumlu sonuç aldım fakat sorularım var!
Kurduğumuz norton ve diğer yardımcı programları uygulama yöneticisinden kaldırsam bir sakıncası olurmu? Ben hack işlemini gerçekleştirdim o programları saklamak istemiyorum silersem bozulurmu yaptığım işlem? Dediğiniz gibi Open4All olayını kapattım.
Diğer programları silsem zararı olurmu cevap bekliyorum?
symbian hack yapınca ne oluyor![]()
beyler tamam yaptım telefon anna mı olacak şimdi ?
Rompatcher ı silersen hack iptal olur
---------- Eklendi @ 13:50:35 ---------- Yazıldı @ 13:49:08 ----------
Sisteme müdahelede bulunabiliyor ve sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorsun
---------- Eklendi @ 13:52:24 ---------- Yazıldı @ 13:50:35 ----------
Telefonunda sistemle ilgili bir değişiklik olmaz sadece müdahele imkanın var artık, Pm attım detaylı olarak
Diğerlerinden hangilerini silebilirim hangilerini sileyim? Yardımcı olurmusun?
Eywallah hızlı cevabın için teşekkürler. Allah razı olsun. İyi forumlar![]()

701 de yapayım dedim yapmaz olaydım.norton symbian hack uygulamaşını yükledim sonra telefon dondu bataryayı çıkardım taktım power tuşuana bastım üstteki. nokia yazısı görünüyor noktaLAR gidip gelirken pin kodu çıkması gerekirken telefon tekrar donuyor.telefon açılmıyor donmaktan anlıcanız.SİZCE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???
benım 701 dede aynı oldu nortonu komple telden kaldırmadan (ek dosyalar dahıl) telı kapatınca bırdaha acılmadı dedıgın gıbı kendını resetlıyodu.701 de yapayım dedim yapmaz olaydım.norton symbian hack uygulamaşını yükledim sonra telefon dondu bataryayı çıkardım taktım power tuşuana bastım üstteki. nokia yazısı görünüyor noktaLAR gidip gelirken pin kodu çıkması gerekirken telefon tekrar donuyor.telefon açılmıyor donmaktan anlıcanız.SİZCE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???
80. Sayfada mesajımN8-Belle başarısız maalesef.tüm adımları anlattığın gibi yaptım fakat son adımda installserver exeyi x-plore ile doğrudan c/sys/bin e atamıyorum,ilk başta cye atıyorum sonra c/sysye taşıyorum en sonunda c/sys/bine taşıyorum bundan mı olmuyor? lütfen yardım et nasıl hackleyecem telefonumu?