Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

topik1

Üye
model nokia 5250
Symantec Symbian Hack'i bulamıyorum.

maniaxteam

Üye
C6-01 başarılı eyw :D:tşk:

enes-kys

enes-kys

Üye
8. Son olarakta indirdiğiniz installservers_pack.zip dosyasından aşağıyı okuyarak telefonunuza uygun installserver.exe dosyasını eklentiden indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıylac:\sys\bin konumuna atınız.

ben burayı nasıl yapacağımı bilmiyorum özel mesajla yardımcı olur musunuz lütfen

lolsensin

lolsensin

Üye
c sys bin dosyayı yok bende :(

isyankardj__a

Üye
Nokia C5-03 de olumlu sonuç aldım fakat sorularım var!

Kurduğumuz norton ve diğer yardımcı programları uygulama yöneticisinden kaldırsam bir sakıncası olurmu? Ben hack işlemini gerçekleştirdim o programları saklamak istemiyorum silersem bozulurmu yaptığım işlem? Dediğiniz gibi Open4All olayını kapattım.

Diğer programları silsem zararı olurmu cevap bekliyorum?

hasan_012

Üye
symbian hack yapınca ne oluyor:D

lolsensin

lolsensin

Üye
beyler tamam yaptım telefon anna mı olacak şimdi ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia C5-03 de olumlu sonuç aldım fakat sorularım var!

Kurduğumuz norton ve diğer yardımcı programları uygulama yöneticisinden kaldırsam bir sakıncası olurmu? Ben hack işlemini gerçekleştirdim o programları saklamak istemiyorum silersem bozulurmu yaptığım işlem? Dediğiniz gibi Open4All olayını kapattım.

Diğer programları silsem zararı olurmu cevap bekliyorum?

Rompatcher ı silersen hack iptal olur

---------- Eklendi @ 13:50:35 ---------- Yazıldı @ 13:49:08 ----------

symbian hack yapınca ne oluyor:D

Sisteme müdahelede bulunabiliyor ve sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorsun

---------- Eklendi @ 13:52:24 ---------- Yazıldı @ 13:50:35 ----------

beyler tamam yaptım telefon anna mı olacak şimdi ?

Telefonunda sistemle ilgili bir değişiklik olmaz sadece müdahele imkanın var artık, Pm attım detaylı olarak

isyankardj__a

Üye

Rompatcher ı silersen hack iptal olur

---------- Eklendi @ 13:50:35 ---------- Yazıldı @ 13:49:08 ----------

Sisteme müdahelede bulunabiliyor ve sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorsun

---------- Eklendi @ 13:52:24 ---------- Yazıldı @ 13:50:35 ----------

Telefonunda sistemle ilgili bir değişiklik olmaz sadece müdahele imkanın var artık, Pm attım detaylı olarak

Diğerlerinden hangilerini silebilirim hangilerini sileyim? Yardımcı olurmusun?

isyankardj__a

Üye
Eywallah hızlı cevabın için teşekkürler. Allah razı olsun. İyi forumlar ;)

bahadir09

Üye
701 de yapayım dedim yapmaz olaydım.norton symbian hack uygulamaşını yükledim sonra telefon dondu bataryayı çıkardım taktım power tuşuana bastım üstteki. nokia yazısı görünüyor noktaLAR gidip gelirken pin kodu çıkması gerekirken telefon tekrar donuyor.telefon açılmıyor donmaktan anlıcanız.SİZCE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
701 de yapayım dedim yapmaz olaydım.norton symbian hack uygulamaşını yükledim sonra telefon dondu bataryayı çıkardım taktım power tuşuana bastım üstteki. nokia yazısı görünüyor noktaLAR gidip gelirken pin kodu çıkması gerekirken telefon tekrar donuyor.telefon açılmıyor donmaktan anlıcanız.SİZCE NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???

Hack işlemine başlamadan önce hafıza kartına ve telefona format atman daha sağlıklı olur. Yüklü bir programla çakışmış olabilir.

ozguryss

Üye
arkadaşlar birkaç telefoncu nokia e72 nin symbian anna yada belle yi destekleyemiyecegini, denendigi taktirde telefonun çökebilecegini söylüyor doguruluk payı varmı

jjj23

Üye
N8-Belle başarısız maalesef.tüm adımları anlattığın gibi yaptım fakat son adımda installserver exeyi x-plore ile doğrudan c/sys/bin e atamıyorum,ilk başta cye atıyorum sonra c/sysye taşıyorum en sonunda c/sys/bine taşıyorum bundan mı olmuyor? lütfen yardım et nasıl hackleyecem telefonumu?

senkimsinya

senkimsinya

Üye
Dostum bende c6-01 belle var notron'u yükledim restore all diorm hata verio failed falan , Ne ayak bu , nie olmuyo ?

brkozgn

brkozgn

Üye
N 97 mini de yaptım herşey tamam. Sadece bağlantı kablosuyla telefonu pc ye bağlamaya çalışıyorum bağlanmıyo .s

maxuma

maxuma

Üye
benım 701 dede aynı oldu nortonu komple telden kaldırmadan (ek dosyalar dahıl) telı kapatınca bırdaha acılmadı dedıgın gıbı kendını resetlıyodu.
Ben hard format attım sonra nokıa magazaya goturup guncelleme ıstedım sımdı ılk gunku gıbı.

---------- Eklendi @ 04:13:35 ---------- Yazıldı @ 04:10:50 ----------

N8-Belle başarısız maalesef.tüm adımları anlattığın gibi yaptım fakat son adımda installserver exeyi x-plore ile doğrudan c/sys/bin e atamıyorum,ilk başta cye atıyorum sonra c/sysye taşıyorum en sonunda c/sys/bine taşıyorum bundan mı olmuyor? lütfen yardım et nasıl hackleyecem telefonumu?
80. Sayfada mesajım
bende yapamamıstım yamada sıkındı varmıs
rompach yamasını degiştirince sorun çözuldu
işte bu linkte (uribaju arladasımız hazırlamış)
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/en-kolay-yoldan-tum-symbian-cihazlarini-hackleme-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.htm[/QUOTE]

Üst Alt