Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
hackleme yapacagımda şimdi yedeklemeyi nasıl alabilirim?Nokia oviden yedeklemeyi kur dedigimde oluşan klasör den mi geri yükleme yapıyoruz yoksa başka yollardan mı ?Geri yüklerken nasıl oluyor onuda anlatırsanız :)..

---------- Post added at 14:21:04 ---------- Previous post was at 14:16:00 ----------

hackleme yapacagımda şimdi yedeklemeyi nasıl alabilirim?Nokia oviden yedeklemeyi kur dedigimde oluşan klasör den mi geri yükleme yapıyoruz yoksa başka yollardan mı ?Geri yüklerken nasıl oluyor onuda anlatırsanız :)..

system2

Üye
Nokia c6-00
Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın

BUNU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 5 KERE DENEDIM OLMADI YAPAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bun

spazux

Üye
kardeşim çok güzel anlatmışsın herkes sevinç çığlıkları atıyo amaaa N97 exe dosyayı desteklemiyo ki? exe olmadan sisle halledemiyo muyuz bunu bi yardım edin kafayı yedim resmen...

spazux

Üye
n97 exe.yi desteklemiyo yardım =((

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
Herşeyi yaptım ama Hack yapıp yapamadıgımı nerden anlayabılırım .s :D

system2

Üye
Nokia c6-00
Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın

BUNU BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 5 KERE DENEDIM OLMADI YAPAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bun

Bİ YARDIM EDEN YOKMU !.:vur

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
helal olsun çok sağol :)

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
kardes uygulamadan cıktıktan sonra ayarlara gel ordan yüklemeler>yüklü uygulamalar Orda Symantec Symbian Hack bul ve üstüne basılı tut kaldır de bitti :)

aar_24_4

Üye
C6-01 anna belle denendi ve çalişti süper calişma teşekkürler

asim1994

Üye
teşekkürler sony ericsson satio mu en sonda hackledim :D

---------- Eklendi @ 16:01:06 ---------- Yazıldı @ 15:53:22 ----------

teşekkürler sony ericsson satio mu en sonda hackledim :D

RUKO

RUKO

Üye
bunu nasl denemdlym ustad ben kurdum ç5 03e uygulama linki önerirmsin bu arada tesekrler

Punish81

Üye
abi her şeyi yaptım ama telefon normal devam hacklenmedi hiç bir farklılıkta göstermedi ne yapabilirim? her şeyi doğru yaptığıma eminim.

uğur e

uğur e

Üye
nokia c7 belle sorunsuz hecklenmiştir ellerine sağlık ustad.punis bir yerde hata yapmışındır en son zip olandan s3 olanı c/sys/bin klasörüne attın deme.

---------- Eklendi @ 23:17:29 ---------- Yazıldı @ 23:03:24 ----------

kardeş ayarlar/yüklemeler7yüklü uygulamalar de ordaSymbian Hack yazar onu kaldır eğer orda görünmüyorsa o zamn demek ki yükleyememişin tam olarak

mehmet2004

Üye
Teşekkürler 5230 v 51.0.002 oldu :D

safak1907

Üye
emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık c6 01 kullanıyorum adım adım bütün uygulamaları takip ettim ve oldu hemen unsigned bir uygulama indirdim hemen yükledi çok teşekkür ediyorum senin gibi adamların sayısının artması gerek

3ph3sUs

Üye
c6-01 de denedim oldu teşekkürler :)

c.can1978

Üye
e72 oldu çok saolll

kurosaki ichigo

Üye
Oldu çok teşekkür ederim sağol :D

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Vallaha Oldu :D SYMBİAN BELLE HACKED :D

dogacguzel

Üye
muhteşem oldu :D C6-01 BELLE' de işe yarıyor. teşekkürler.

Üst Alt